Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ο Κυριάκος Βελόπουλος στην Αλεξανδρούπολη

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στην Αλεξανδρούπολη

846
0
Σ

 H ΛΥΣΗ το Σάββατο πραγματοποίησε την όγδοη σε σειρά ημερίδα της στην Αλεξανδρούπολη στο ξενοδοχείο Astir και  επικράτησε το αδιαχώρητο! Από νωρίς ο κόσμος βρέθηκε στο χώρο προκειμένου να ακούσει τις θέσεις και τις απόψεις του συντονιστή της εκδήλωσης Κυριάκου Βελόπουλου αλλά και όλων των ομιλητών για την πρωτογενή παραγωγή αλλά και γενικότερα για την μεγέθυνση της ελληνικής οικονομίας.

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που αναλύονται λεπτομερώς και με ατράνταχτα επιχειρήματα στην εκδήλωση, είναι η στροφή της Ελλάδας στις ρωσικές δυνάμεις, καθώς αποτελούν τη μόνη ΛΥΣΗ για την χώρα μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Επίτιμος Πρόξενος της Ρώσικης Ομοσπονδίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κωνσταντίνος Γκαμπαερίδης.

Το κοινό στην Αλεξανδρούπολη έσπευσε από νωρίς στο Astir Egnatia Alexandroupolis όπως συμβαίνει άλλωστε και σε όποιο μέρος της Ελλάδος έχει βρεθεί η ΛΥΣΗ, για να ακούσει την πραγματική αλήθεια που οι πολιτικοί παράγοντες, το σύστημα και τα ΜΜΕ δεν προβάλουν… για ευνόητους λόγους.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιάσει, να καταγράψει και να αναδείξει προτάσεις για την αφύπνιση της οικονομίας της Ελλάδας και την ανάπτυξη της με εφόδια που ήδη έχει.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here