Αρχική WEB TV Ο Ευάγγελος Αντώναρος την Παρασκευή στην εκπομπή “ΦΑΡΟπολιτικά”

Ο Ευάγγελος Αντώναρος την Παρασκευή στην εκπομπή “ΦΑΡΟπολιτικά”

Σ

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή στα “ΦΑΡΟπολιτικά’

Την Παρασκευή 27-11-2020 στις 22:00 στην εκπομπή θα φιλοξενήσουμε τον πρώην υπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο της 2ης κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή .

Ο κ Αντώναρος Θεωρείτε από τους άμεσους συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού με τον οποίο συνεχίζει να έχει άριστες σχέσεις, παραμένει σταθερός στις απόψεις του υπέρ του “Φιλιλεύθερου Κέντρου ” . Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι εκτός της Ν.Δ από το 2018 όταν διαγράφηκε για αναρτήσεις που έκανε σε βάρος του Άδωνι Γεωργιάδη .

Αυτή ήταν η ανάρτηση στη προσωπική του σελίδα :

Και η δήλωση του μετά τη διαγραφή

«Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανήκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνεχώς και αδιάλειπτα και (στην οποία) θα συνεχίσω φυσικά να ανήκω έχει αρχές, αξίες, κώδικες συμπεριφοράς και καταστατικές διατάξεις.

«Αυτές σήμερα παραβιάσθηκαν κατάφωρα. Πληροφορήθηκα με έκπληξή μου από δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης ότι με απόφαση του κ. Μητσοτάκη “τίθεμαι” εκτός κόμματος. Η απόφαση αυτή είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη, εφ’ όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Αναμένω από τον κ. Μητσοτάκη που ευαγγελιζόταν νέα ήθη να ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα. Επίσης τον καλώ να δώσει οδηγίες για την άμεση διακοπή των διαρροών με συκοφαντικό περιεχόμενο που διακινούνται από εντεταλμένα κομματικά στελέχη σε βάρος μου στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.

Άλλωστε η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση – με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό. Όλοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτόν τον τόπο. Θα επανέλθω όταν ενημερωθώ για τη στάση του κ. Μητσοτάκη».

Πριν από λίγες μόλις ώρες, ο κ. Αντώναρος έγραψε στον λογαριασμό του: «Καληνύχτα! Κι αύριο μέρα είναι! Προβλέπω μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσα!»…

Από τότε ο κ. Αντώναρος σταθερά υπερασπίζεται τις απόψεις του συνεχίζοντας να κάνει κριτική στον κ.Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση του

Υπάρχουν σίγουρα πολλά πράγματα να συζητήσουμε για την σημερινή πολιτική κατάσταση αλλά και για μια δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του ιδρύματος Φρίντριχ Νάουμαν για την Ελευθερία από την ΚΑΠΑ Research για την απήχηση των φιλελεύθερων ιδεών στην Ελλάδα. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ )

Σε αυτή τη δημοσκόπηση το 44% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι είναι ανάγκη να δημιουργηθεί νέο κόμμα που θα εκφράζει το “Φιλελεύθερο Κέντρο” (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Σ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here