Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ο Δήμος Ορεστιάδος ζητά τον προγραμματισμό των σωματείων για την επιχορήγησή τους

Ο Δήμος Ορεστιάδος ζητά τον προγραμματισμό των σωματείων για την επιχορήγησή τους

Σ

Ο Δήμος Ορεστιάδας καλεί όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου να γνωστοποιήσουν εγγράφως μέχρι και 8/1/2016 το ετήσιο πρόγραμμα δράσης τους για το έτος 2016, προκειμένου να συμπεριληφθούν στον οικονομικό προγραμματισμό του Δήμου Ορεστιάδας έτους 2016.

Βασική πολιτική πλατφόρμα στον τομέα του πολιτισμού της δημοτικής αρχής αποτελεί η ευρεία διάδοση του αθλητισμού και του πολιτισμού, η συμβολή στην πνευματική – εκπολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη, η διατήρηση και προαγωγή της υγείας σε όλες τις ηλικιακές ομάδες του πληθυσμού και σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες.

Τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα αυτών των δραστηριοτήτων με στόχευση κυρίως στα παιδιά και στους νέους.

Η Δημοτική ΑΖρχή σε συνεργασία με το σύνολο των παραπάνω σωματείων – συλλόγων έχει σκοπό να ενθαρρύνει το έργο τους, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περιορίζουν κάθε χρόνο και περισσότερο την οικονομική συμμετοχή του Δήμου.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Μαυρίδης Βασίλειος

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here