Ο Γιώργος Παντελίδης ετοιμάζεται για μία ακόμη 4ετία προσφοράς στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Ο Γιώργος Παντελίδης ετοιμάζεται για μία ακόμη 4ετία προσφοράς στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

187
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σ

Ποιος είναι ο Γιώργος Παντελίδης το ξέρουν όλοι οι πολίτες του Έβρου πολύ καλά από την πολύχρονη προσφορά του στα κοινά της περιοχής.

Παλαιότερα ως ποδοσφαιριστής, στη συνέχεια ως παράγοντας κυρίως του Ποντιακού, αλλά και από την συμμετοχή του στα κοινά ως Δημοτικός Σύμβουλος, έδωσε εξετάσεις στην τοπική κοινωνία και πέρασε με άριστα.

Ο Γιώργος Παντελίδης την τελευταία περίοδο με τον Βαγγέλη Λαμπάκη ανέλαβε ένα πολύ κρίσιμο και καθοριστικό τμήμα.

Με τον Θοδωρή ζαγοράκη

Ήταν Αντιδήμαρχος Οικονομικών , εκεί που οι περισσότεροι Δήμαρχοι πονούν.

Σε σύνεση και αποφασιστικότητα, με γνώσεις και από την επαγγελματική του δραστηριότητα ως υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών, κυριολεκτικά έκανε τον νυν Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης να έχει ήσυχο το κεφάλι του σε αυτον τον τομέα,αφού και τα έσοδα αυξήθηκαν , αλλά και τα έξοδα περιορίσθηκαν με αποτέλεσμα ο Δήμος Αλεξανδρούπολης να μην χρωστάει ούτε ευρώ και αντίθετα να εμφανίζεται συνεπέστατος στις υποχρεώσεις του.

Ο Γιώργος Παντελίδης αυτήν την 5ετία έριξε πολύ δουλειά στο γραφείο του και παρά το γεγονός ότι είχε ένα πρόβλημα υγείας, δεν το έβαλε κάτω και παρά τις συμβουλές να κάθεται στο σπίτι για ανάρρωση, αυτός με τις ώρες βρισκόταν στο γραφείο του στο Δήμο.

Είναι κάτι που του το αναγνωρίζουν οι πάντες και τον θεωρούν σαν έναν πολύ χρήσιμο Αυτοδιοικητικό παράγοντα.

Κατεβαίνει και πάλι υποψήφιος με τον Βαγγέλη Λαμπάκη ελπίζοντας να τον ξαναψηφίσουν οι συνδημότες του για να μπορεί να τους εκπροσωπεί επάξια στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Σ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ