Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ Ο Αδωνις δεν πάει στο Νοσοκομείο Διδυμότειχου, γιατί άραγε ;

Ο Αδωνις δεν πάει στο Νοσοκομείο Διδυμότειχου, γιατί άραγε ;

462
0
Σ

Οι φιέστες τελείωσαν, η κοροϊδία σταμάτησε, οι πολιτικές προθέσεις ήταν και παραμένουν ξεκάθαρες.

Ο λόγος για τον πρώην υφυπουργό υγείας και νυν αντιπρόεδρο της ΝΔ, Αδωνι Γεωργιάδη, που αύριο θα επισκεφτεί το βόρειο τμήμα του νομού Έβρου. Που πάει και ποιον θα επισκεφτεί ; Τον συν-κομματικό του φίλο δήμαρχο Σουφλίου Β. Πουλιλιό (ο οποίος στηρίζει Τοψιδη, Κιτσικίδη) και όχι Μέτιο που επίσημα στηρίζει η ΝΔ . Στο Σουφλί ο Αδωνις Γεωργιάδης θα επισκεφτεί το Κέντρο Υγείας. Φανταζόμαστε ότι θα ζητήσει συγνώμη που τα χρόνια της διακυβερνήσεως ΝΔ, τους είχε αφήσει χωρίς υλικά, απέλυε προσωπικό, ενοποίησε και κατήργησε μονάδες υγείας και νοσοκομεία.

Γιατί δεν τολμάει να επισκεφτεί το Νοσοκομείο Διδυμότειχου; Να τον συνοδεύσουν και οι μητέρα και κόρη Μπαχαρίδου, ο κ. Δημοσχάκης που όταν ενοποιούσε το νοσοκομείο Διδυμότειχου με αυτό της Αλεξανδρούπολης δεν αντέδρασαν αλλά αργότερα επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μάζευαν υπογραφές , κινητοποίησαν κόσμο και φορείς από όλο το νόμο για την διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια του Νοσοκομείου Διδυμότειχου. Γιατί δεν έβγαλαν κουβέντα όταν ήρθε η τροπολογία στη Βουλή τόσο ο Αδωνις Γεωργιαδης, ο κ Δημοσχάκης αλλά και ολόκληρη η ΝΔ το καταψήφισε ; Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι είστε μόνο φιέστες για τις εντυπώσεις. Η κοροϊδία και ο εμπαιγμός είναι ξεκάθαρος και σε αυτή την υπόθεση. Η πολιτική πρόθεση της ΝΔ ήταν και είναι η στήριξη στον ιδιωτικό τομέα στην υγεία , στην ιδιωτική ασφάλιση όσων μπορούν και έχουν τη δυνατότητα και γενικότερα υπέρ των λίγων και εύπορων συμπολιτών μας. Στο συνέχεια θα επισκεφτεί τον δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Μαυριδη ο οποίος τον στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές και υπέγραψε την υποψηφιότητα του, όμως επίσης στηρίζει τον κουμπάρο του κ. Τοψίδη και όχι την επίσημη επιλογή της ΝΔ, τον κ. Μέτιο. Θα τον συνοδεύει φανταζόμαστε και ο καλός του φίλος α.ε.α κ. Φαραντάτος, ο οποίος επίσης στηρίζει τον αντάρτη Τοψίδη, όπως λένε οι πληροφορίες μας. Είστε μια ωραία ατμόσφαιρα εκεί στη ΝΔ!

Βελισσάριος Λένορμαν

Το πρόγραμμα του αντιπροέδρου της Ν.Δ σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ της ΝΔ Έβρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της δράσης που ανακοινώθηκε από τον Γραμματέα της Π.Ε. κ. Λευτέρη Αυγενάκη «26 Μαΐου: Συντονισμένα #για_τη _νίκη», κλιμάκια του κόμματος, αποτελούμενα από βουλευτές, υποψηφίους ευρωβουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Γραμματείς, Αναπληρωτές Γραμματείς και τοπικά στελέχη θα βρεθούν απ’ άκρου εις άκρον σε όλη την Ελλάδα με στόχο να γνωρίσουν οι πολίτες σε λεπτομέρεια το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας.

Τον Έβρο και συγκεκριμένα τους Δήμους Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας θα επισκεφτεί αύριο 21/03/2019 ημέρα Πέμπτη κλιμάκιο στελεχών με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής :

  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
  • ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ  ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ 16ης ΜΚ/ΜΠ
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΦΥΛΑΞΗΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΙΟ
  • ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

17:30  ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

O Πρόεδρος της Ν.Ο. Έβρου Ο Γραμματέας

της Νέας Δημοκρατίας

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here