Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ολονύχτια μάχη με την φωτιά στη Νιψα.

Ολονύχτια μάχη με την φωτιά στη Νιψα.

Σ

Ολονύχτια μάχη με την φωτιά έδινε η πυροσβεστική στην περιοχή της Νιψας όπου υπήρχε αναζωπηρωση. Σε ετοιμότητα στο χωριό λεωφορεία μήπως υπάρξει ανάγκη μεταφοράς των κατοίκων σε ξενοδοχεία, όπως και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για την αντιμετώπιση αναπνευστικων προβληματων.

Αργά το βράδυ συνεδρίασε εντός του κινητού επιχειρησιακού κέντρου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας για τον περαιτέρω συντονισμό των δυνάμεων στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή.

Στο ΣΟΠΠ συμμετείχαν ο συντονιστής επιχειρήσεων Β.Ελλάδος υποστράτηγος Π.Σ. Σπυρίδωνος Βαρδάρης, ο Αντιπεριφερείαρχης Π.Ε. Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ο Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Πρόδρομος Φωτακίδης, ο Δασάρχης Αλεξανδρούπολης Γιώργος Πιστόλας, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Διοίκησης ΑΜΘ Κωνσταντίνος Δαδούδης, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Κούκουρας, ο Ταξίαρχος 31Μ/Κ ΤΑΞ Κωνσταντίνος Δαλάκης, Διοικητης Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης Κυριακή Κερέμη, και ο υπηρεσιακός Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αλεξανδρούπολης Απόστολος Μακράς.

. Από το πρωί ξεκίνησαν τις επιχειρήσεις τα πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here