Οι Bunta Planedo το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη!

Οι Bunta Planedo το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη!

405
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σ

Ο «Πολύχρωμος Πλανήτης» σε τροχιά

Η πρώτη περιοδεία των  Bunta Planedo ξεκινά από την Αλεξανδρούπολη.

Σε μια  εξαιρετική συγκυρία οι Bunta Planedo ξεκινάνε τις ζωντανές τους εμφανίσεις σε ένα χώρο που πραγματικά αγαπά την καλή μουσική. Φέρνουν,λοιπόν,  το Κύμα (signature theme) τους στη φυσική του θέση…δίπλα στη θάλασσα. Αφεθείτε στη δύναμη του :

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου

Thea Thalassa the Bar

(Κανάρη 1, Νέα Χιλή, Αλεξανδρούπολη, τηλ.

Έναρξη : μετά τις 22:00

Είσοδος Ελεύθερη

Οι Bunta Planedo είναι:

MC YINKA (IMAM BAILDI): ΦΩΝΗΤΙΚΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΣΚΟΣ (IMAM BAILDI): ΠΝΕΥΣΤΑ

DJ TYLER (PROFESSIONAL SINNERZ)

 

Bunta Planedo όπως λέμε

Στη διεθνή γλώσσα esperando bunta planedo σημαίνει πολύχρωμος πλανήτης.  Και το πνεύμα αυτής της γλώσσας , πνεύμα ενότητας και ισότητας , κουβαλάνε και οι μουσικές των …Bunta Planedo. Κάθε χρώμα δέρματος , κάθε ηχόχρωμα, κάθε επιλογή ανθρώπινη γίνεται νότα τους. Σε αυτόν τον πλανήτη αντί για υπερθέρμανση και πυρηνικά, το κοινό κάθε ζωντανής εμφάνισης «κινδυνεύει» μόνο από υπερβολική δόση μουσικής  και εκρήξεις ρυθμού.  Πρωτότυπα μουσικά μονοπάτια και διασκευές έκπληξη, Αφρική και Βαλκάνια , trap και ταξίμια, όλα συναντιούνται πάνω του κι αρμονικά τον γεμίζουν…χρώμα!

Όπως κι η Γη , ο Bunta Planedo είναι σύνθεση τεσσάρων στοιχείων ( νερό, γη, αέρας και φωτιά).

Ο Μανώλης Αφολάνιο , γνωστός ως Mc Yinka , είναι το πρώτο του στοιχείο , ένας μουσικός χείμαρρος.   Όσοι τον έχουν δεί επί σκηνής, δε χρειάζονται καμιά περαιτέρω περιγραφή. Τραγουδά, συνθέτει, γράφει στίχους και ξέρει πολύ καλά να βγάζει «το καλύτερο» από μέσα σας σε κάθε live.  Δίνει στον πλανήτη  μας την ακαταπόνητη αγάπη του για τη μουσική από  τα drum N’ bass parties , όπου ξεκίνησε να ραπάρει ,μέχρι τη συνεργασία του με τους Imam Baildi , κι από τουςStreet Buzz μέχρι τα προσωπικά του project Urbanix και Fuzics.  Ένα ποτάμι ήχων από soul και afro, μέχρι dubstep reggae και ηλεκτρονικούς.

Ό,τι είναι για όλους μας η γη , είναι για τη μουσική ο ρυθμός. Πάνω στο δικό του έδαφος στήνει  τις μελωδίες του ο DjTyler (Σάββας Κουτσίδης). Κοντά είκοσι χρόνια τώρα με αγαπημένη ασχολία να ψάχνει samples,  είναι το μουσικό μυαλό πίσω από τις επιτυχίες των Professional Sinnerz και πολλών άλλων που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του. Εναλλακτικός, πειραματικός , σταθερά καλλιτεχνικά άρτιος, είναι  ο solid rock  του Bunta Planento.

Το μουσικό άνεμο στον πλανήτη μας φέρνει ένα παιδί – θαύμα των πνευστών , ο Γιάννης Δίσκος. Μέλος και αυτός των Imam Baildi και από τους ιδρυτές των Chouska Ensemble . Οι δισκογραφικές του συνεργασίες  είναι ενδεικτικές της μουσικής του ποιότητας και του τι μπορεί να κάνει – αυτά που δεν μπορεί δεν τα έχουμε βρει ακόμα-   από Μαζωνάκη μέχρι Κραουνάκη, κι από Χάρη Κωστόπουλο μέχρι …Bunta Planento.

Τελευταία η φωτιά… Αυτή τη βάζουμε μαζί σε κάθε ζωντανή εμφάνιση των Bunta Planento. Σε ένα πολύχρωμο πλανήτη που χωράμε όλοι.

Facebook Event:

https://www.facebook.com/events/232762857420047/

Σ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ