Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Οι πρόεδροι των ΔΕΕΠ της ΝΔ ΑΜΘ εχουν εμπιστοσύνη στο Πρωθυπουργο...

Οι πρόεδροι των ΔΕΕΠ της ΝΔ ΑΜΘ εχουν εμπιστοσύνη στο Πρωθυπουργο για τη “Δομή Φιλοξενίας” στην Ορεστιάδα …..επειδή τα κάνει όλα καλά!!!

Σ

Με ένα κοινό δελτίο τύπου οι πρόεδροι των ΔΕΕΠ της ΝΔ ΑΜΘ για τη δομή φιλοξενίας στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, εκθειάζουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που φροντίζει όσο κανένας άλλος για την περιφέρεια και τα κάνει όλα τόσο καλά. Εχει κατατροπώσει τους τους Τουρκους ( δεν μπήκε το Orouc Reis στο λιμάνι του Πειραία ούτε της Αλεξανδρούπολης) φυλαει τα σύνορα (όχι ο στρατος και η αστυνομία). Φσυκά δεν παίρνουν θέση, πως θα μπορούσαν άλωστε όταν έχουν ένα πρωθυπουργό τέλειο, για την ανακοίνωση δημιουργία “Δομής Φιλοξενίας ” προσφύγων στο Φυλάκιο Ορεστιάδας …..

΄΄΄΄΄΄”δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση την μεταβολή στην  πληθυσμιακή σύνθεση της περιοχής και θα θωρακίσει ακόμα περισσότερο την αποτρεπτική μας δυνατότητα απέναντι στους σχεδιασμούς της Άγκυρας.”

Διαβάστε το δελτίο τύπου

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των Προέδρων ΔΕΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης παρουσία του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Β. Ελλάδος Κωνσταντίνο Φωτίου και των συντονιστών των οργανώσεων Έβρου- Ροδόπης Δημήτρη Χατζίδη  και Καβάλας – Ξάνθης – Δράμας Γεώργιο Λυπηρίδη, σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει με τη δομή́ στο Φυλάκιο Έβρου.

Η Κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από την ανάληψη των καθηκόντων της μέχρι και σήμερα έχει δείξει με κάθε τρόπο την ιδιαίτερη ευαισθησία της για την Περιφέρεια μας σε όλα τα επίπεδα προσπαθώντας με μεγάλη επιτυχία να προσδώσει στην  πατρίδα μας την δυναμική και την προοπτική που της αξίζει μέσω της στήριξης των επενδύσεων για τον τόπο αλλά και του αναπτυξιακού σχεδιασμού που έχει η Κυβέρνηση για το μέλλον της ευρύτερης περιοχής.

Κορωνίδα όλων των προσπαθειών είναι η ορθή , έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των κρίσεων σε όλα τα επίπεδα , επιδεικνύοντας πρωτόγνωρη ετοιμότητα στην προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων δίνοντας παράλληλα καθημερινά και μεθοδικά έναν τεράστιο αγώνα ως προς την αποτροπή και την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών αλλά και τις διαδικασίες χορήγησης ασύλου στα οποία έχει κάνει άλματα προόδου.  

Σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει με τη δομή́ στο Φυλάκιο Έβρου και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη , η πολιτική της Κυβέρνησης μας, με τον ευρύτερο αμυντικό σχεδιασμό που υλοποιείται, δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση την μεταβολή στην  πληθυσμιακή σύνθεση της περιοχής και θα θωρακίσει ακόμα περισσότερο την αποτρεπτική μας δυνατότητα απέναντι στους σχεδιασμούς της Άγκυρας.

O Πρόεδρος της Ο Πρόεδρος της Ο Πρόεδρος της 

ΔΕΕΠ ΔΡΑΜΑΣ ΔΕΕΠ ΕΒΡΟΥ ΔΕΕΠ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αλέξανδρος Γεωργιάδης Άκης Παρασκευόπουλος Μπάμπης Δράκος

O Πρόεδρος της Ο Πρόεδρος της  

ΔΕΕΠ ΞΑΝΘΗΣ ΔΕΕΠ ΡΟΔΟΠΗΣ

Κώστας Πυλαρινός Ιωάννης Βεζυργιαννίδης

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here