Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Οι παίκτες της Ορεστιάδας και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Κατάστημα Forthnet της...

Οι παίκτες της Ορεστιάδας και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Κατάστημα Forthnet της Ορεστιάδας

Σ

Το Κατάστημα Forthnet στην Ορεστιάδα δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους να βρεθούν από κοντά με τους βολεϊμπολίστες της Ορεστιάδας και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και παράλληλα να κερδίσουν πλούσια δώρα. Με αφορμή τον αγώνα Ορεστιάδα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που θα διεξαχθεί το  Σάββατο 7 Μαρτίου και θα μεταδοθεί απευθείας από τα κανάλια Novasports, παίκτες και από τις δύο ομάδες θα παρευρίσκονται στις 12:30 της ίδιας ημέρας, στο Κατάστημα Forthnet στην Ορεστιάδα (Κωνσταντινουπόλεως 208).

Οι παίκτες των δύο συλλόγων θα υπογράψουν αυτόγραφα, θα μοιράσουν αναμνηστικά δώρα και παράλληλα θα φωτογραφηθούν με τους φίλους του αθλήματος που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση. Επίσης, όσοι επισκεφθούν το Κατάστημα Forthnet στην Ορεστιάδα, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και να κερδίσουν εισιτήρια για τον αγώνα. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, δεν απαιτείται αγορά προϊόντος.

Μην χάνετε στιγμή! Επισκεφθείτε το Κατάστημα Forthnet στην Ορεστιάδα και ελάτε να μοιραστείτε μοναδικές στιγμές με τους αθλητές των δύο ομάδων.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here