Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Οι δήμοι Σουφλίου και Αλεξανδρούπολης δεν πήραν χρήματα για σχολεία ...

Οι δήμοι Σουφλίου και Αλεξανδρούπολης δεν πήραν χρήματα για σχολεία γιατί δεν έκαναν μελέτες

1230
0
Νηπιαγωγείο Άνθειας
Σ

Ο δήμος Αλεξανδρούπολης και ο δήμος Σουφλίου , έκαναν προγραμματική σύμβαση με την περιφέρεια το 2014 , για την προσθήκη κτηρίου στο δημοτικό σχολείο  Άνθειας ο πρώτος και για την επισκευή του δημοτικού σχολείου Ρούσας ο δεύτερος……

Το κατάφεραν οι δυο αυτοί  δήμοι να μην πάρουν τα χρήματα, αφού έπρεπε να κάνουν μελέτες για να προχωρήσουν τα έργα τους…..Το αποτέλεσμα είναι , το περιφερειακό συμβούλιο να πάρει απόφαση για την ανάκληση των προγραμματικών συμβάσεων  στην σημερινή του συνεδρίαση ….

Δηλαδή η περιφέρεια τους έδινε χρήματα με την προϋπόθεση να είχαν εκπονήσει μελέτη και δεν το έκαναν;  τι άλλο θα δούμε;

Τα δύο θέματα του περιφερειακού συμβουλίου, από την ημερήσια διάταξη , που αφορούν τους δύο δήμους

      6.2. Ανάκληση της αριθ. 90/2014 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου   που αφορά την έγκριση  σύναψης προγραμματικής σύμβασης  μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δήμου Αλεξ/πoλης για την υλοποίηση του έργου: «Αποπεράτωση της προσθήκης κατ’ έκταση στο νηπιαγωγείο Άνθειας»

Εισηγητής : O Αντιπεριφερειάρχης  της Π.Ε  Εβρου κ. Δημήτριος  Πέτροβιτσ.

      6.3. Ανάκληση της αριθ. 91/2014 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου που αφορά την έγκριση  σύναψης προγραμματικής σύμβασης  μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δήμου Σουφλίου για την υλοποίηση του έργου: «Επισκευή   κτηρίου και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στο δημοτικό σχολείο  Ρούσας»

Εισηγητής : O Αντιπεριφερειάρχης  της Π.Ε  Εβρου κ. Δημήτριος  Πέτροβιτσ.

 

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here