Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στα Γιάννενα

Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στα Γιάννενα

Σ

Λίγο πριν τις 8.00 το πρωί της Κυριακής βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης που αγνοούνταν από τις 6 Φλεβάρη, όπως επιβεβαίωσε στο news247 ο Φώντας Δρόσγος, υπεύθυνος ερευνών της οικογένειας. Το πτώμα, το οποίο ήταν σε προχωρημένη σήψη, ανακάλυψε ένας βοσκός σε σημείο που φαίνεται να είναι αρκετά κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, πολύ κοντά στο γήπεδο της Ανατολής, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Από την πρώτη στιγμή, όπως διαβάζουμε στο portal της πόλης των Ιωαννίνων epirusgate, οι συγγενείς  του αγνοούμενου εκτιμούσαν πως  πρόκειται για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, τον 20χρονο σπουδαστή από το Ρέθυμνο που είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο βρίσκεται ήδη ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης και για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο θείος του 20χρονου αγνοούμενου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Οι ραγδαίες εξελίξεις έρχονται λίγα μόνο εικοσιτετράωρα από το πόρισμα για την αντιμετώπιση που είχε ο νεαρός φοιτητής από τους συμφοιτητές του. «Το πόρισμα αναφέρει ότι, πραγματικά, υπήρξαν κάποια γεγονότα, και επειδή με ρωτάτε πάρα πολύ, θα ήθελα να σας πω ότι το πόρισμα δεν είναι ανακοινώσιμο, γιατί είναι μία εσωτερική διοικητική διαδικασία του Οργανισμού. Παρόλα αυτά, ο έλεγχος που έγινε σταμάτησε κάποια στιγμή, ψάχνοντας εάν υπήρξε ή όχι. Η απάντηση ήταν “ναι”. Τώρα, το πόσο και τι, είναι πάρα πολύ λιγότερα από όσα εγώ βλέπω στις τηλεοράσεις».

Τα ερωτηματικά για την υπόθεση παραμένουν

fit090315

Ενώ οι έρευνες συνεχίζουν και περιμένουμε τις ανακοινώσεις των υπευθύνων, όλα όσα έχουν μαθευτεί το τελευταίο διάστημα προκαλούν αναταραχή μεταξύ των φοιτητών της Σχολής, αλλά και της διοίκησης για το πως φτάσαμε στην εξαφάνιση του 20χρονου νεαρού. Η υπόθεση οδήγησε στην απομάκρυνση του Διευθυντή της Σχολής από την άσκηση των καθηκόντων του έως την οριστική διαλεύκανση της υπόθεσης και την άμεση σύγκληση του Συλλόγου Καθηγητών για να συζητηθεί η τυχόν επιβολή κυρώσεων και η λήψη μέτρων σύμφωνα και με τα ευρήματα της Διοικητικής Εξέτασης.

Παράλληλα οι μαρτυρίες μιλούν για μαρτύρια και βασανιστήρια εντός της σχολής, με τους Κρητικούς συμφοιτητές του Γιακουμάκη να επιμένουν πως διατηρούσαν άριστες σχέσεις με τον αγνοούμενοκαι να αντικρούουν όλες αυτές τις πληροφορίες για κακοποίηση σε βάρος του.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here