Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Μ.Τζαμπάζη: Δημιουργία τμήματος μικροεπιχειρηματιών για την άμεση στήριξη και ανακούφισή τους (video).

Μ.Τζαμπάζη: Δημιουργία τμήματος μικροεπιχειρηματιών για την άμεση στήριξη και ανακούφισή τους (video).

Σ

 Προετοιμάζεται αυτή την στιγμή ένα εμπεριστατωμένο πρόγραμμα – πρόταση,  ειδικά διαμορφωμένο για τους μικροεπιχειρηματίες και τις ανάγκες τους 

Μία σημαντική πρωτοβουλία δημιουργίας τμήματος μικροεπιχειρηματιών για να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι επιχειρηματίες που επλήγησαν ανεπανόρθωτα από την πανδημία, έχει γίνει στην πόλη της Ξάνθης.

Όπως αναφέρει η κ. Τζαμπάζη Μαρία, μέλος ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ και τμήματος μικροεπιχειρηματιών, έγιναν επαφές με οικονομικούς, παραγωγικούς και πολιτικούς παράγοντες της περιοχής, όπως με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου κ. Μωραΐτη, τον αντιπεριφερτειάρχη κ. Ευφραιμίδη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Μίλκογλου και τον Πρόεδρο του Συλλόγου ξενοδόχων κ. Ιερόπουλο, οι οποίοι βοήθησαν στο να γίνει μία την καταγραφή των προβλημάτων  που αντιμετωπίζουν την παρούσα στιγμή  οι επιχειρηματίες της περιοχής.

Αμέσως μετά τις επαφές έγιναν τρεις προτάσεις για την ανακούφιση των μικροεπιχειρηματιών, οι οποίες αφορούν στις εξής ενέργειες :

  • Επανασύνδεση του ρεύματος σε επιχειρήσεις της περιοχής οι οποίες λειτουργούν χωρίς ρεύμα και σύμφωνα με την καταγραφή δυστυχώς είναι πάνω από 100 επιχειρήσεις
  • Οι  μικροεπιχειρηματίες να ενταχθούν στις μικροπιστώσεις χωρίς φορολογικά κριτήρια
  • Πρόταση για ενιαία ενίσχυση για τους επιχειρηματίες του Νομού ύψους 4.000 ευρώ, μη επιστρεπτέας.

Η κ. Τζαμπάζη τέλος επισήμανε ότι προετοιμάζεται αυτή την στιγμή ένα πιο  εμπεριστατωμένο πρόγραμμα – πρόταση,   ειδικά διαμορφωμένο για τους μικροεπιχειρηματίες και τις ανάγκες τους,  μη επιστρεπτέας ενίσχυσης  μέσω του ΠΔΕ ή άλλου φορέα. 

xanthipost.gr

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here