Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Μόνο για την μέθοδο εξόρυξης ΄του “χρυσού” διαφωνεί το ΚΙΝΑΛ; – Πονηρή...

Μόνο για την μέθοδο εξόρυξης ΄του “χρυσού” διαφωνεί το ΚΙΝΑΛ; – Πονηρή δήλωση Χρηστίδη !!

133
0
Σ

Μόνο στην μέθοδο εξόρυξης του “χρυσού”   στέκεται  με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης μετά την συνάντηση με τους δημάρχους της Θράκης. Στο τέλος μάλιστα αναφέρει ότι θα περιμένει να τους σταλούν οι έρευνες ώστε να έχει νέα συνάντηση .

Παραθέτουμε το δελτίο τύπου

Δήλωση Παύλου Χρηστίδη, εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALFA TV, με τη δημοσιογράφο Κυριακή Μπασκάκη, για τη συνάντηση με τους Δημάρχους της Θράκης με θέμα την εξόρυξη χρυσού στην περιοχή.

Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση με δημάρχους της Θράκης, οι οποίοι έκαναν πολύ σοβαρή ανάλυση των ζητημάτων τα οποία προκύπτουν μέσω της μεθόδου η οποία προκρίνεται για να οδηγήσει στην εξόρυξη του χρυσού. 

Είναι αυτονόητο για εμάς που θέλουμε να έχουμε το μυαλό μας και στην πράσινη ανάπτυξη και στον τρόπο με τον οποίο προστατεύουμε τις τοπικές κοινωνίες από την κλιματική κρίση αλλά, ταυτόχρονα, να δώσουμε και έκταση και ένταση στην ταυτότητα που έχει κάθε περιοχή και η περιοχή εκεί έχει και τουρισμό, έχει και κτηνοτροφία και είναι αδιανόητο να χρησιμοποιήσουμε  μεθόδους οι οποίες μπορεί να νεκρώσουν ολόκληρες περιοχές.

Από εκεί και πέρα, θα μας στείλουν και τις έρευνες αυτές τις οποίες έχουν κάνει και στη συνέχεια θα έχουμε μια νέα συζήτηση το επόμενο χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση, από αυτά τα οποία σήμερα προκύπτουν είναι προφανές ότι και εμείς είμαστε αντίθετοι στο να προχωρήσει η διαδικασία με αυτούς τους όρους. 

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here