Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ Μιχάλης Καρχιμάκης: Οι υπερβολές και οι αδικίες υπονομεύουν τους θεσμούς.

Μιχάλης Καρχιμάκης: Οι υπερβολές και οι αδικίες υπονομεύουν τους θεσμούς.

21
0
Σ

Έξι χρόνια κλείνουν σήμερα 7 Μαρτίου  από την ήμερα εκείνη που κατά παγκόσμια ίσως πρωτοτυπία η ελληνική δικαιοσύνη αποφάνθηκε την επιβολή εις βάρος μου του απίστευτου ποσού του 1.000.000 ευρώ ως εγγυοδοσία για την στημένη πλεκτάνη που υπόδικοι,κακοποιοί του ποινικού δικαίου και συκοφάντες έστησαν, εναντίον μου.

Για υποθέσεις βιαστών,παιδεραστών, εκβιαστών,οικονομικών απατεώνων,μεγαλοσχημόνων με ατράνταχτες περιουσίες,εμπόρων όπλων,εμπόρων ναρκωτικών κλπ.τα ποσά που επιβλήθηκαν ήταν ελάχιστης αξίας.
Εγώ φαίνεται σύμφωνα με τον στημένο ανακριτή ήμουν ο «παγκόσμιος κακούργος»
Αυτό δε το υπέρογκο ποσό ήταν απορίας άξιον και άγνωστο η μάλλον γνωστό με τι στημένα κριτήρια επιβλήθηκε σε εμένα.
Η εγγύηση αυτή σε λίγες μόνο μέρες ,μετά από κατακραυγή ,αποσύρθηκε από τους δικαστές που το επέβαλαν.
Άφησε βέβαια πίσω της να αιωρούνται πολλά.

Για τους καλοπροαίρετους αγανάκτηση και χλευασμός για την απόφαση επιβολής της και για τους κακοπροαίρετους η απορία,επιστημονικής φαντασίας βεβαίως, που τα βρήκε ο Καρχιμάκης τόσα λεφτά και πλήρωσε και κυκλοφορεί τελικά ελεύθερος.

Σήμερα 6 χρόνια μετά ο κατασκευαστής της χυδαίας αυτής σκευωρίας δέχεται τη μια πίσω από την άλλη ήττα στις δικαστικές αίθουσες που μπαινοβγαίνει,καθώς κατέρρευσαν οι στημένες υποθέσεις που με μαεστρία κατάστρωσε.

Όπως και να έχει όμως και με όση ταλαιπωρία και αν επέφερε η μακρόχρονη αυτή διαδικασία η δικαιοσύνη στο τέλος έπραξε το καθήκον της με την πανηγυρική αθώωση μου από όλες τις κατηγορίες.

Ωστόσο, οι υπερβολές οι πιθανές εμπάθειες ανεξάρτητα από το κίνητρο και οι αδικίες,που τελικά αποδείχθηκαν ανυπόστατες και κατασκευασμένες , υπονομεύουν μόνο τους θεσμούς.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here