Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν διαφορά στην κουζίνα σας

Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν διαφορά στην κουζίνα σας

Σ

Η κουζίνα είναι ένα δωμάτιο που παρουσιάζει ίσως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ’ όλα τα άλλα του σπιτιού. Εκτός από τη διακόσμηση, η κουζίνα σας οφείλει να είναι πρακτική και το καθετί να δουλεύει άψογα, για άνεση και ευκολία των κατοίκων της. Οι περισσότεροι ξέρουν τι ζητούν από αυτό το δωμάτιο, πώς να το διαμορφώσουν, ποια υλικά είναι πιο ανθεκτικά από άλλα στον χρόνο, ποιες αποχρώσεις εμπνέουν, ποια έπιπλα μπορούν να πλαισιώσουν καλύτερο το δωμάτιο, εξοικονομώντας χώρο. Επίσης όταν συνυπάρχει με το σαλόνι, μπαίνουν επιπλέον χαρακτηριστικά στη λίστα. Να ταιριάζει με τις αποχρώσεις του σαλονιού, να αποτελεί μία ομαλή προέκταση του καθιστικού και μέσα σε όλα να μην στερηθεί τίποτα από την λειτουργικότητά της. Επιλέγουμε από τα πολλά αξεσουάρ κουζίνας να σας παρουσιάσουμε παρακάτω δύο από τα πιο πρωτότυπα τρικ που μπορούν να αλλάξουν το στυλ του χώρου!

Μπαταρίες κουζίνας

https://www.papapolitis.gr/image/cache/cache/58001-59000/58882/main/53ac-298034-0-2-0-1-2-700x700.jpg

Με βάση την πρακτικότητα, αλλά χωρίς να θυσιάζουμε την αρχιτεκτονική πρόκληση και τον μοντέρνο σχεδιασμό, σας προτείνουμε να σκεφτείτε την εκδοχή μιας μπαταρίας βυθιζόμενης εν αντιθέσει με τις επικαθήμενες ή τις επίτοιχες. Για παράδειγμα η μπαταρία νεροχύτη της Carron είναι μία στυλάτη πρόταση, κατασκευασμένη από ορείχαλκο. Μπορείτε να ρωτήσετε περισσότερα το έμπειρο προσωπικό στο 210 9658883.

Πλακάκια κουζίνας

https://www.papapolitis.gr/image/cache/cache/14001-15000/14001/additional/3b39-283619-2-0-2-0-1-2-1281x2000.jpg

Τα πλακάκια φόντο κουζίνας, σε vintage στυλ είναι ένας πρωτότυπος τρόπος να αλλάξετε το ύφος και το χρωματικό πλαίσιο στην κουζίνα σας, χωρίς να καταφύγετε σε ακραίες σχεδιαστικά λύσεις που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε. Βρείτε εδώ τα σαγρέ πλακάκια κουζίνας σε μωβ από τον οίκο Cir Ceramiche.Για περισσότερα πλακάκια κουζίνας ή ψηφίδες και μπαταρίες κουζίνας όλων των ειδών, Papapolitis, με εγγύηση χαμηλότερης τιμής!

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here