Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Με e-mail ή τηλέφωνο η επικοινωνία με τους λογιστές του Β. Έβρου

Με e-mail ή τηλέφωνο η επικοινωνία με τους λογιστές του Β. Έβρου

35
0
Σ

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του «Συλλόγου Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελεύθερων επαγγελματιών Β.¨Εβρου» σχετικά με τα μέτρα καταπολέμησης του ρυθμού εξάπλωσης του κορωνοϊού “COVID-19” όπως έχουν ορισθεί από το Υπουργείο Υγείας σεβόμενοι τη Δημόσια Υγεία του προσωπικού και των εργαζομένων στα γραφεία μας αλλά και των πελατών μας ανακοινώνουμε ότι :

Η επικοινωνία με τα γραφεία να γίνεται μέσω τηλεφώνου ,e-mail, ή άλλου εξ αποστάσεως τρόπου, για την προφύλαξη όλων μας. Η φυσική παρουσία στα λογιστικά γραφεία να γίνεται μόνο και όταν είναι απαραίτητο μετά από συνεννόηση, έχοντας εξασφαλίσει την βεβαιότητα ότι είναι υγιείς τόσο ο λογιστής όσο και ο πελάτης .

Για την περίοδο που θα ισχύσουν τα μετρά αυτά η μετάβαση σε Δημόσιες Υπηρεσίες θα πραγματοποιείται μόνο για επείγουσες υποθέσεις σεβόμενοι και τους εκεί εργαζόμενους.

Η Απόφασή μας έχει βάση κοινωνικής ευθύνης και αφορά την υγεία τόσο των εργαζόμενων του γραφείου μας όσο και των πελατών μας. Καλούμε και τους πελάτες να σεβαστούν την απόφασή μας και μάλιστα να προσπαθήσουν, όσοι μπορούν, να πράξουν το ίδιο για αυτούς και τους εργαζομένους τους.

Με εκτίμηση

 Η πρόεδρος                                                       
                      ο Γραμματέας
 Ξανθοπούλου Αναστασία                                              
                     Ζαλουφλής Κωνσταντίνος
Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here