Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Μετρό Θεσσαλονίκης: 15 μήνες δεν έβαλαν ούτε ένα μέτρο καλώδιο…(Φωτό & Βίντεο)

Μετρό Θεσσαλονίκης: 15 μήνες δεν έβαλαν ούτε ένα μέτρο καλώδιο…(Φωτό & Βίντεο)

Σ

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε ο πρώτος πρωθυπουργός από την εποχή της τρύπας Κούβελα έως σήμερα ο οποίος δεν είπε στη ΔΕΘ ούτε κουβέντα για το Μετρό της Θεσσαλονίκης (και τι να πει αφού με την “άριστη” πολιτική του το έργο έχει κολλήσει, όπως εξάλλου έχει κολλήσει κάθε έργο υποδομής σε όλη τη χώρα) δίνουμε στη δημοσιότητα βίντεο από τις 22 Ιουλίου 2020 και την επίσκεψη στο Σταθμό Βαρδάρη μετά από συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης.

Το μόνο που έχει αλλάξει, δύο μήνες μετά, είναι το πάχος της σκόνης στα εγκαταλελειμμένα υλικά. Όλα είναι όπως τα άφησαν τα συνεργεία του εργοταξίου πριν τις εκλογές . Δεν βλέπεις άνθρωπο να δουλεύει στο εργοτάξιο:

Οι παλέτες με τους γρανίτες περιμένουν μήνες τώρα κλειστές στον προαύλιο χώρο του εργοταξίου. Η πολύμηνη ύπαρξη τους αποδεικνύει ότι τελείωναν, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες και το έργο θα ήταν σήμερα ολοκληρωμένο (εκτός από το σταθμό Βενιζέλου) σε δοκιμαστική λειτουργία…

Όμως μην πιστεύετε τα μάτια σας…

Πιστέψτε την επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ, των ψεμάτων και της ακινησίας.

Χρήστος Σπίτρτζης

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here