Μενέλαος Μαλτέζος : Συνεχίζουμε με δύναμη, αισιοδοξία και περισσότερη θέληση!

Μενέλαος Μαλτέζος : Συνεχίζουμε με δύναμη, αισιοδοξία και περισσότερη θέληση!

92
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σ

Ο αγώνας που δώσαμε ήταν έντιμος και όμορφος, για να μη χάσουμε όσα κερδήθηκαν τα τέσσερα τελευταία χρόνια και για να κρατήσει η κοινωνία τη χαμένη της αξιοπρέπεια.

Οι όμορφοι αγώνες δεν είναι πάντα νικηφόροι. Χάσαμε αυτήν την εκλογική μάχη και το αποτέλεσμα της λαϊκής ετυμηγορίας είναι απολύτως σεβαστό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία παραμένει κεντρικός πόλος του πολιτικού μας συστήματος συνεχίζοντας να εκφράζει τις αρχές της Αριστεράς και των προοδευτικών δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας.

Προσωπικά για εμένα αυτές οι εκλογές ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και θα ήθελα να σταθώ στην αγάπη που εισέπραξα από όλους εσάς σε κάθε άκρη του νομού μας μέσα σε αυτή τη σύντομη προεκλογική περίοδο που διανύσαμε.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συντοπίτες μας που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.
Η στήριξη σας μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι με το ίδιο σθένος από οποίο πόστο και αν βρίσκομαι.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φίλους, τους συντρόφους και τους συνεργάτες μου που βρεθήκαμε μαζί σε αυτό τον αγώνα για τη στήριξη που έδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ και σε εμένα.

Μία εκλογική αναμέτρηση τελείωσε, ο αγώνας όμως δε σταματά εδώ. Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για τη δημοκρατία, την ειρήνη, την δίκαιη ανάπτυξη, για την υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους, της δημόσιας περιουσίας,των κοινωνικών δικαιωμάτων και την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Συνεχίζουμε με δύναμη, αισιοδοξία και περισσότερη θέληση!

Σας ευχαριστώ.

Σ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ