Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Μαζί με τους Παλαίμαχους του Ορέστη ο Βασίλης Τσολακίδης

Μαζί με τους Παλαίμαχους του Ορέστη ο Βασίλης Τσολακίδης

145
0
Σ

Στην προεκλογική περίοδο που βρισκόμαστε υπάρχουν και κάποιες στιγμές που πολύ δύσκολα μπορείς να κρύψεις τα συναισθήματα συγκίνησης που βγάζεις.

Ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου με το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Βασίλης Τσολακίδης δεν μπόρεσε να κρατήσει την συγκίνησή του όταν ξαναπάτησε το χόρτο στο Στάδιο της Ορεστιάδος και ξαναείδε δίπλα του τους σημερινούς παλαίμαχους του Ορέστη Ορεστιάδος , με τους οποίους είχε συνεργασθεί την περίοδο 1999-8 όταν διοικούσε την ομάδα.

Χαιρέτησε έναν έναν τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές και ξαναθυμήθηκε τις καταπληκτικές χρονιές που είχε περάσει μαζί τους.

Διαβάστε τι έγραψε για αυτές τις όμορφες στιγμές που πέρασε μαζί τους:

“Ήταν πολύ συγκινητική η συνάντηση μου με παλαίμαχους παίκτες και διοικητικούς παράγοντες του Ορέστη, οι οποίοι εκφράστηκαν τιμητικά για μένα, αναγνωρίζοντας την προσφορά μου ως μεγαλομετόχου τότε στην ομάδα, την περίοδο 1995-1998 που αγωνίστηκε στην Γ΄και Δ΄ Εθνική κατηγορία.
Εκείνη την περίοδο ο Ορέστης είχε να επιδείξει μια έντονη παρουσία και με μεταγραφές βοήθησε πολλά ταλέντα να εξελιχθούν και να διακριθούν στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Μια περίοδος που παρόμοια της δεν υπήρξε στην ιστορία της ομάδας. 


Ευχαριστώ θερμά για τα καλά τους λόγια τον τ.Πρόεδρο του Ορέστη και υποψήφιο Δήμαρχο Ορεστιάδας Παναγιώτη Σιανκούρη και τον πρόεδρο των παλαίμαχων Γιάννη Αθανασιάδη.
Κρατάω στην καρδιά μου σαν παλιός αθλητής την ευχή όλων των παλαιμάχων, για μια καλή πορεία στο πεδίο της πολιτικής ως Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία”!

Συνάντηση Τσολακίδη με Πόλυ Δούμαρη

Mε τον καλό φίλο Πόλυ Δούμαρη, με καταγωγή από την Πάλλη Τριγώνου Ορεστιαδας, γνωστό Αθλητικογράφο στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκε ο Βασίλης Τσολακίδης.
Βαθειά γνώση, επαγγελματική εμπειρία και παρουσία πολλών δεκαετιών στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της συμπρωτεύουσας και της Βόρειας Ελλάδας για τον συμπατριώτη του δημοσιογράφο.

ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ “ΟΡΦΕΑ” ΔΙΚΑΙΩΝ
Με μεγάλη μου χαρά συναντήθηκα με τον Βαγγέλη Καπετανίδη στη γενέτειρά του στα Δίκαια Τριγώνου Ορεστιάδας. με τον ηγέτη του Α.Ο.Καβάλας Βαγγέλη Καπετανίδη. Είμαστε συνομήλικοι και πολλά χρόνια φίλοι.
Ο Βαγγέλης Καπετανίδης ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο του “Ορφέα” Δικαίων, της “Ρεάλ του Τριγώνου”, και θα είχε μια λαμπρή καριέρα μετά την Καβάλα σε οποιαδήποτε ομάδα του κέντρου, αν δεν ερχόταν ο τραυματισμός, που έβαλε τέλος στα όνειρα του για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.
Ένας παίχτης που μπορούσε να ανταποκριθεί στα αμυντικά και επιθετικά καθήκοντα του.
“Πάλι καθάρισε για τους Καβαλιώτες”, ήταν ένας μόνιμος τίτλος στις αθλητικές εφημερίδες της εποχής!

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here