Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κουμπάρος Γ. Παυλίδη: “Νιώθουμε υπερήφανοι για τα μπουζούκια και το σπάσιμο πιάτων!”

Κουμπάρος Γ. Παυλίδη: “Νιώθουμε υπερήφανοι για τα μπουζούκια και το σπάσιμο πιάτων!”

Σ

Διαβάστε την απάντηση που δίνει, προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο πρώην πρόεδρος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ της Ξάνθης Χαράλαμπος Ευστρατίου, για όσους θεωρούν ότι το τουριστικό περίπτερο στην Ρουμανία μετατράπηκε σε «σκυλάδικο» και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε για τα τραγελαφικά που συνέβησαν στη Ρουμανία, όπου συμμετείχε η περιφέρεια ΑΜΘ, ο κ. Ευστρατίου, ένιωσε την ανάγκη να μας απαντήσει, με  άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική εφημερίδα xathipress της Ξάνθης.

Όμως με όσα γράφει, το μόνο που πετυχαίνει είναι να  εκθέτει την περιφέρεια και τον κουμπάρο του, Γιώργο Παυλίδη.

Μας χαρακτηρίζει σκανδαλοσυκοφάντες «Γκουρού» και δικαιολογεί το σπάσιμο πιάτων, στο περίπτερο της περιφέρειας στη Ρουμανία, που πρώτο αποκάλυψε με βίντεο το (toscandalo.gr), το οποίο  σαφώς και δεν αμφισβητείται και που ολόκληρη η κοινωνία καταδίκασε.

Ας μας πει όμως ο  κουμπάρος του Γ. Παυλίδη,  με ποια ιδιότητα μιλάει, τι θέλει να αποδείξει, τι σχέση έχει με τον τουρισμό, γιατί θίχτηκε και γιατί με υπερφίαλο ζήλο εμφανίζεται  Βασιλικότερος του Βασιλέως;

Πρόκειται για προσωπική άποψη ενός υπαλλήλου(!!!) που έτσι απλά αισθάνθηκε να απαντήσει ή εκπροσωπεί την περιφέρεια Α.Μ.Θ  και τον κ. Αμοιρίδη;

Νιώθει λέει υπερήφανος που η Ελλάδα μεγάλωσε με μπουζούκια και σπασίματα πιάτων!!! 

Αυτός είναι ο πολιτισμός μας, τους δείξαμε πως γλεντάν οι Έλληνες”, αναφέρει στο κείμενό του. 

Μάλλον επρόκειτο για ιεροτελεστία. Για τελετή μύησης των υποψήφιων Ρουμάνων τουριστών, όπου οι μυημένοι, θα έπρεπε να μάθουν πως να σπάζουν πιάτα, στα λαϊκά ακούσματα, για να μυηθούν στον Ελληνικό πολιτισμό!

Την επόμενη φέρτε μας Τάσο Μπουγά (μπιμπελό μου, μπιμπελό μου), να δέσει το γλυκό και να τρελαθούμε όλοι, όπως λέει και ο Μιχάλης Σταβέντο!

Οι δε συγκρίσεις με τη Μαρινέλα (tragik!!!) στο βίντεο που παραθέτει παρακάτω, ο κύριος Ευστρατίου, είναι άστοχες και τις αφήνουμε στην κρίση σας.

Πληροφορίες μας λένε, ότι, οι ξενοδόχοι  της Θράκης είναι έξω φρενών με όσα διάβασαν και αναμένονται αντιδράσεις.

…………………………………………………………………

Γκουρού του τουρισμού

Η άποψη του πρώην προέδρου του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ της Ξάνθης Χαράλαμπο Ευστρατίου για όσους θεωρούν ότι το τουριστικό περίπτερο στην Ρουμανία μετατράπηκε σε «σκυλάδικο»

Αναφέρει ο Χ. Ευστρατίου: «Κατάπιαν την κάμηλο και μεγέθυναν τον κώνωπα οι σκάνδαλοσυκοφάντες «Γκουρού» !!!
Λένε οι «Γκουρού» (Guru) του Τουρισμού της Θράκης ότι διασυρθήκαμε λόγω των λαϊκών ασμάτων που ακούστηκαν στη Έκθεση της Ρουμανίας.
Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για εσάς τους υπολοίπους αυτός είναι ο πολιτισμός της Ελλάδας αγαπητοί κύριοι που προσπαθείτε να μηδενίσετε τα πάντα, απλά και μόνο επειδή εσείς δεν σκεφτήκατε να κάνετε κάτι ανάλογο. Μην προσπαθείτε μέσα σε μια πολυήμερη παρουσία να διαχωρίσετε τα 2-3 λεπτά τα οποία έδειχναν το πώς γλεντάν και διασκεδάζουν οι Έλληνες.
Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν τους κυρίους που ένιωσαν θιγμένοι και ντροπιασμένοι από τα λαϊκά άσματα της Ελληνικής μουσικής, ένιωσαν την ίδια ντροπή και θλίψη όταν το 2004 στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων, μια από της μεγαλύτερες τραγουδίστριες της Ελλάδος η Μαρινέλλα ερμήνευσε το «Άναψε το τσιγάρο» και οι τσιγγάνοι χόρευαν τσιφτετέλι πάνω στα τραπέζια ενώ η Μαρινέλλα τραγουδούσε και χόρευε, το Datsun με τα καρπούζια και φυσικά τους τσιγγάνους έκανε βόλτα γύρω από την εξέδρα. Γιατί τότε όλα τα διεθνή μέσα μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την παρουσίαση που κάναμε ως χώρα.
Γιατί οι ξένοι αυτό αναζητούν κάθε φόρα που έρχονται στην Ελλάδα Αγαπητοί Κύριοι «Γκουρού».
Πάντως όλοι εμείς νιώθουμε υπερήφανοι που οι Έλληνες μεγάλωσαν με μπουζούκια, μπαγλαμάδες, σπασίματα πιάτων και τσιφτετέλια.
Γιατί αγαπητοί κύριοι η Ελλάδα δεν μεγάλωσε με βιολοντσέλα, σαξόφωνα και συμφωνικές ορχηστές, μεγάλωσε με μπουζούκι τσιφτετέλι και ζεϊμπέκικο. Ξαναρωτάω λοιπόν το παρακάτω video σας ντροπιάζει;
Έτσι για να πέσουν οι μάσκες»!!!

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here