Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Κλινικές “κόσμημα” στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Κλινικές “κόσμημα” στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Σ

Μπορεί κάθε λίγο και λιγάκι να γκρινιάζουμε για κάποια θέματα του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, με μοναδικό σκοπό να βρεθεί τρόπος επίλυσης τους, αλλά υπάρχουν και πολλά ακόμη που πραγματικά μας κάνουν υπερήφανους για τον τρόπο λειτουργίας τους.

Κυριολεκτικά ΚΟΣΜΗΜΑ για το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης αποτελούν οι κλινικές που ασχολούνται με τις καρδιακές παθήσεις.

Αναφερόμαστε στην Αιμοδυναμική όπου διευθυντής είναι ο Δημήτρης Τζιακάς , αλλά και στην Καρδιοχειρουργική όπου διευθυντής είναι ο Δημήτρης Μικρούλης.

Ότι και να γράψουμε για τις δύο κλινικές θα είναι πολύ λίγο, μιλάνε τα έργα τους , αλλά και όσοι νοσηλεύονται εκεί.

“Μάγους με τα δώρα” μας τους αποκάλεσε ένας ασθενής που πρόσφατα νοσηλεύθηκε και στις δύο κλινικές και μόνο καλά λόγια είχε να πει για το προσωπικό των κλινικών.

” Δεν έχω ιατρικές γνώσεις για να εκτιμήσω το ιατρικό τους επίπεδο και δεν μπορώ να τους κρίνω για αυτό. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι το πόσο σημαντικοί άνθρωποι είναι. Με το χαμόγελό τους, με την απλότητα του χαρακτήρα τους, με το ήθος που μας πρόσφεραν, μας έκαναν να αισθανόμαστε πολύ πιο δυνατοί, απ’ ότι είμαστε εκείνη τη δύσκολη στιγμή. Αυτό το κλίμα που συνάντησα από όλους ανεξαιρέτως τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες ήταν πρωτόγνωρο για εμένα και δεν θα το ξεχάσω ποτέ” θα μας πει ο ασθενής.

Δεν έχει άδικο αφού οι ίδιες φωνές ικανοποίησης ακούγονται από όλους ανεξαιρέτως τους νοσηλευόμενους, απ’ όπου και αν προέρχονται.

Ασθενείς από άλλες γωνίες της Ελλάδος έρχονται στην Αλεξανδρούπολη για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους, αφού ήδη κάποιοι άλλοι διαφημίζουν την κατάσταση που επικρατεί στις κλινικές.

Και αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανοι, σε μία περίοδο όπου οι καλές ειδήσεις είναι ελάχιστες.

Αυτό που απομένει είναι όλοι μαζί να συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο οι συγκεκριμένες κλινικές , που τόσο ανάγκη της έχει ο τόπος μας.

 

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here