Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή στον Έβρο

Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή στον Έβρο

Σ

Η Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θράκης – ΟΕΕΘ ενημερώνει ότι τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην έναρξη περιόδου ενδιάμεσων εκπτώσεων δεν αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι για την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου έχουν ορισθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4446/2016, άρθρο 114 παρ. 1, και την απόφαση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Έβρου (Χ/719-1 03-03-2017).

Με την απόφαση αυτή, οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι για ολόκληρο το 2017 για την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, πραγματοποιούνται :

Από 04 Μαρτίου έως 18 Μαρτίου εκάστου έτους (σε αντικατάσταση της εκπτωτικής περιόδου του Μαΐου – mid season sales) και από 1 Σεπτεμβρίου έως 15 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους (σε αντικατάσταση της εκπτωτικής περιόδου Νοεμβρίου – mid season sales).

Σύμφωνα με τα ανωτέρω, το χρονικό διάστημα 01 με 15 Νοεμβρίου 2017, δεν είναι εκπτωτική περίοδος* και τα καταστήματα στις 5 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή θα είναι κλειστά.

Ο  Πρόεδρος

Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνος

Ο Γενικός Γραμματέας

Φραντζής Αντώνιος


* Το εν λόγω διάστημα τα καταστήματα μπορούν να διεξάγουν 10ήμερο προσφορών, εφόσον το επιθυμούν, τηρώντας υποχρεωτικά τις σχετικές διατάξεις.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here