Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Καλές δουλείες GoldFinger Μedia !!!

Καλές δουλείες GoldFinger Μedia !!!

Σ

Την Παρασκευή το απόγευμα 30 Μάρτιου 2018 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, τα εγκαίνια της διαφημιστικής εταιρίας GoldFinger Media/imagine more.Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του τα νέα γραφεία της εταιρίας μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και επίτιμος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητήριου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Πρόεδρος της Τ.Ι.Ε.Δ.Α. κ. Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α. κ. Παύλος Μιχαηλίδης, ο πρώην βουλευτής και Νομάρχης  Έβρου κ. Γεώργιος Ντόλιος, ο πρώην βουλευτής κ. Σταυρός Κελέτσης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Εξακουστός και πολλοί άλλοι. Πραγματικά εντυπωσιακός ο καινούργιος χώρος της εταιρίας μιας και η διακόσμηση, η λειτουργικότητα και η τεχνολογία ¨παντρευτήκαν¨ άριστα σε ένα ιδανικό, επαγγελματικά διαμορφωμένο περιβάλλον!

Λίγα λόγια για την εταιρία…

Η Goldfinger media/imagine more είναι μια σύγχρονη εταιρία που απαρτίζεται από εξειδικευμένους συνεργάτες σε κάθε τομέα της και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαφήμισης, προβολής και internet marketing.

Κύρια δραστηριότητά της είναι ο στρατηγικός σχεδιασμός, τα έξυπνα concept και η ολοκληρωμένη υλοποίηση προγραμμάτων επικοινωνίας και marketing.

Η πολυετή πείρα και τεχνογνωσία τους, εξασφαλίζει στο μέγιστο την γνωστοποίηση και εδραιοποίηση ανάπτυξης ισχυρών εταιρικών brands, που διαχρονικά ανταποκρίνονται πλήρως στους στόχους και τις εμπορικές ανάγκες των πελατών τους.

Τα σύγχρονα εργαλεία προβολής και επικοινωνίας που χρησιμοποιούνε, η ομαδικότητα τους και το δημιουργικό πνεύμα τους, διασφαλίζουν αρμονικά τις συνθήκες συνέπειας και ολοκληρωμένων επαγγελματικών προτάσεων στα projects που υπεύθυνα αναλαμβάνουνε.

Τέλος, ένα από τα σημαντικότερα projects που έχει στο ενεργητικό της η εταιρία GoldFinger Media/imagine more, είναι ο νέος ηλεκτρονικός οδηγός τουρισμού www.yunanistana.com. Ένας έξυπνος, επαγγελματικός, ηλεκτρονικός οδηγός /portal που φιλοξενεί στις σελίδες του, ξενοδοχεία & επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα  που σχετίζονται άμεσα και έμμεσα με την επισκεψιμότητα των Τούρκων και την εξυπηρέτηση τους στην Ελλάδα.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλές δουλείες GoldFinger Μedia !!!

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here