Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: Γιατρός ιδιωτικού Νοσοκομείου κάνει επιλογή ασθενών.

Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: Γιατρός ιδιωτικού Νοσοκομείου κάνει επιλογή ασθενών.

Σ

Βόμβα από τη βουλευτή Θεσσαλονίκης και αν. Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη

Απίστευτο αλλά αληθινό: γιατρός γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου, εγκατεστημένος στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, επιλέγει ποια από τα -μη covid- περιστατικά θα νοσηλευτούν στο νοσοκομείο όπου έργάζεται. Την αποκάλυψη-βόμβα κάνει η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Δώρα Αυγέρη, η οποία επισκέφτηκε σήμερα το Ιπποκράτειο (Φωτογραφία)

Η Αν. Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ περιγράφει τη δραματική κατάσταση που επικρατεί πλέον στις δομές υγείας της Θεσσαλονίκης και την κατάρρευση του συστήματος υγείας καθώς και την απόγνωση των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, που δίνουν αποδεκατισμένοι έναν άνισο αγώνα με τον αυξανόμενο αιρθμό των ασθενών.

Όπως επίσης καταγγέλλει , οι γιατροί στα Νοσοκομεία επιλέγουν, με βαρύ προσωπικό κόστος και σε ακραίες συνθήκες, ποιοι ασθενείς μολυσμένοι με Covid θα νοσηλευτούν σε κλίνες ΜΕΘ και ποιοι θα μείνουν εκτός. 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την Τετάρτη με κοινοβουλευτικό αίτημα προς τον Υπουργό Υγείας στοιχεία για τις επιλογές ασθενών που είναι αναγκασμένοι να κάνουν οι γιατροί στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ενώ μετά από τις επισκέψεις της σε νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας, σήμερα Παρασκευή, καταγγέλλει ανοιχτά συγκεκριμένα περιστατικά εν μέσω ζοφερής κατάστασης με την αντιμετώπιση της πανδημίας στη Βόρεια

tvxs.gr

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here