Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ Η χορηγία Πέτσα εμπνέει ευφυέστατα άρθρα…

Η χορηγία Πέτσα εμπνέει ευφυέστατα άρθρα…

Σ

Η λίστα Πέτσα είναι τελικά θαυματουργή. Η χορηγία σε διάφορους ιστότοπους έχει σαν αποτέλεσμα άρθρα μοναδικής έμπνευσης.

Αν θέλετε να διαπιστώσετε τι προκαλούν τα 20 εκατομμύρια της λίστας Πέτσα σας προτείνω να διαβάσετε το άρθρο κάποιου κυρίου Χρήστου Ράπτη στο iefimerida.gr με τίτλο «Είναι «κλινικά νεκρός» ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση;»
Ξεκινάει με μία υποψία, στην οποία πατάει για να εξαπολύσει μύδρους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ (σκεφτείτε να ήταν και σιγουριά). Σας παραθέτω μόνο δύο παραγράφους για να αντιληφθείτε την έμπνευση που προσέφερε ο Πέτσας με τη λίστα του. «Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, π.χ., είναι εντελώς ακατάλληλος για γραμματέας, αφού διακατέχεται από έναν βαρύ φανατισμό, λειτουργεί με νηπιακά πολιτικά και κοινωνικά σχήματα και -κυρίως- κυριαρχείται από έναν ανεξήγητο φανατισμό, θυμίζοντας ΚΚΕ του Ζαχαριάδη.

Η τοποθέτηση του Πάνου Σκουρλέτη ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ακούγεται μάλλον σαν ανέκδοτο παρά ως απειλή για τη συμπολίτευση. Φοβάμαι ότι η ΝΔ θα κάνει rave party στη Βουλή έχοντας τον Σκουρλέτη απέναντι.»

Αλλά, όμως, ο αρθρογράφος, αντικειμενικά σκεφτόμενος ως φαίνεται, θλίβεται κιόλας. «Προσωπικά, θλίβομαι, γιατί συνεχίζω να εκτιμώ τις ικανότητες του Τσίπρα και το γκελ του.»
Βρε, βρε τι σου κάνει το γκελ…Προσφέρει θλίψη και ως γνωστόν το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά… ευφυή άρθρα με την ευγενική χορηγία Πέτσα…

Ο Προβοκάτορας

ΥΓ. Πάντως, για να λέμε αλήθειες, στο δοξαστικό σκέλος δεν κατάφερε να φτάσει στο επίπεδο του εμπνευσμένου από τον Μωυσή. Αλλά το έχει το…γκελ. Με λίγη προσπάθεια (ή μήπως κι΄ άλλη χορηγία;) να δείτε που θα τα καταφέρει.

eretikos.gr

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here