Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Η χειρουργική επέμβαση της ρινοπλαστικής: Μάθετε την διαδικασία

Η χειρουργική επέμβαση της ρινοπλαστικής: Μάθετε την διαδικασία

Σ

Η αρμονία στην διαδικασία της αναπνοής από την μύτη εξασφαλίζει και ένα καλό επίπεδο υγιεινής και ζωής, αφού χωρίς αυτήν δεν μπορούμε να ζήσουμε. Όμως ο κάθε άνθρωπος δεν γεννιέται με μία τέλεια μορφολογικά μύτη, πράγμα που σημαίνει ότι όσο μεγαλώνει, τον ενοχλεί περισσότερο η ακαλαίσθητη εμφάνιση των χαρακτηριστικών του προσώπου του.

Ένα μη ισορροπημένο πρόσωπο μπορεί να μην είναι αποδεκτό από το σύνολο του κοινωνικού περιβάλλοντος και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα του ατόμου. Μεγαλύτερη απήχηση όμως έχει στην υγεία του ατόμου. Αφού ένα στραβό διάφραγμα, μπορεί να γίνει η αιτία για μία κακή ανατομία στην ρινική κοιλότητα. 

Από την στιγμή που τα κριτήρια εκτός από αισθητικά γίνονται και ανατομικά, πρέπει οπωσδήποτε να δρομολογηθεί η επέμβαση της ρινοπλαστικής, η οποία μπορεί να χαρίσει ένα αισθητικά άψογο αποτέλεσμα, που θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση, ευκολία αναπνοής, ίσιο διάφραγμα, επιτυχίες στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα που δυστυχώς ή ευτυχώς η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο. 

Μιλώντας για μία επέμβαση με μόνιμα αποτελέσματα, έχουν έρθει στο φως νέες τεχνικές οι οποίες έχουν απομακρύνει αισθητά μεθόδους οι οποίες μπορεί να προκαλούσαν έως και παραμόρφωση κάποιων χαρακτηριστικών στην γύρω περιοχή του προσώπου.

Η λεγόμενη ατραυματική ρινοπλαστική έχει προσεγγίσει πολλούς και έχει ανοίξει νέους δρόμους στον αριθμό που επιλέγουν την επέμβαση πλέον, ειδικά στην Αθήνα.

Το σημαντικότερο κομμάτι που πρέπει να διασφαλιστεί είναι ο πλαστικός χειρουργός. Αν είναι ειδήμων και άριστος επαγγελματίας, τότε δεν υπάρχει κανέναν κίνδυνος και κατ’ επέκταση καμία επιπλοκή. Σε τι διαφέρει; 

  • Διαθέτει τοπική αναισθησία με υπνοχαλάρωση, μία ρηξικέλευθη μέθοδο η οποία δεν επιβαρύνει τον οργανισμό με μία δυνατή νάρκωση
  • Δίνει ένα άριστο σχήμα στην μύτη, χωρίς την χρήση νυστεριού 
  • Η μέθοδος που χρησιμοποιείται δεν είναι η οστεοτομία αλλά ένα απλό ράγισμα, το οποίο δεν αφαιρεί τα κόκαλα εκείνα που είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία της αναπνοής. 

 Διαβάστε περισσότερα για την ρινοπλαστική στην ιστοσελίδα drlouloudis.gr!

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here