Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ Η φανέλα με το…0!

Η φανέλα με το…0!

Σ

Ίδρωσαν την φανέλα με το 10 το καλό για να εργαλειοποιήσουν την πανδημία στα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά μέτρα τους, αλλά αυτή η φανέλα λεκιάστηκε απρόσμενα.

Της Κατερίνας Ακριβοπούλου 

Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε, αλλά όταν γίνεται viral ένα μπεζ φανελάκι,ο εμβολιασμός μετατρέπεται άρδην σε εμβολισμό της επικοινωνιακής τρόμπας, την οποία οι ίδιοι σκαρφίστηκαν, για να φουσκώνουν εδώ και ενάμιση χρόνο, οθόνες, μυαλά,αισθητική και συνειδήσεις.
Το πρόβλημα δεν είναι ο λεκές στο διάσημο πλέον φανελάκι. Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Προβληματική είναι η γελοιοποίηση του προτύπου εξουσίας που τόσο επιτακτικά επέβαλαν στον μέσο νοικοκυραίο,αφού προηγουμένως φρόντισαν να λοιδορήσουν το ντύσιμο των “ζαίων”, την επιλογή του Τσίπρα να μην φοράει γραβάτα (πού ακούστηκε για πρωθυπουργό, άσε που είναι και αστεφάνωτος),το τσαλακωμένο πουκάμισο του Τσακαλώτου , το στυλ του Βαρουφάκη και άλλα πολλά ευτράπελα επιπέδου πρωϊνάδικων.
Ίδρωσαν την φανέλα με το 10 το καλό για να εργαλειοποιήσουν την πανδημία στα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά μέτρα τους, αλλά αυτή η φανέλα λεκιάστηκε απρόσμενα. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά έγινε η φανέλα με το 0!
Ευτέλισαν την Επιστήμη και την τέχνη της Επικοινωνίας σε κακόγουστο, φτηνιάρικο, προσβλητικό και ακριβοπληρωμένο από εμάς σόου χαμηλής υποστάθμης, αλλά έπεσαν στην παγίδα που οι ίδιοι έστησαν.
‘Έτσι συμβαίνει με τις φούσκες,ξεφουσκώνουν εκεί που δεν το περιμένεις, από μια αδιόρατη ακίδα.
Στο επόμενο σόου καλού-κακού ας χτυπήσουν πάλι τρεις φορές ξύλο, ας φτύσουν στον κόρφο τους και ας κουνηθούν και από την θέση τους. Ποτέ δεν ξέρεις …

eretikos.gr

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here