Η Μαρία Καπαρμπούση για την υποψηφιότητα της με τον Κώστα Κατσιμίγα για...

Η Μαρία Καπαρμπούση για την υποψηφιότητα της με τον Κώστα Κατσιμίγα για την περιφέρεια ΑΜΘ

185
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Σε μια χρονική στιγμή με συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, όλες κρίσιμες τόσο για τον τόπο όσο και για τη χώρα, θέτουμε το συλλογικό συμφέρον και τους πολίτες πάνω απ’ όλα. Η αποστασιοποίηση από τη συμμετοχή στα δημόσια πράγματα δεν μπορεί να αποτελεί ποτέ λύση. Η ενασχόληση ανθρώπων με τρόπο σκέψης μακριά από τον «παλαιοκομματικό», με μοναδικό γνώμονα την κατάθεση δυνάμεων, γνώσεων και ικανοτήτων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας μας, είναι βασική προϋπόθεση για την ανάκτηση της χαμένης εμπιστοσύνης των πολιτών προς την πολιτική, είτε αυτή αφορά το κεντρικό είτε ακόμη περισσότερο το τοπικό επίπεδο.

Η Περιφέρειά μας, με την τεράστια ιστορία της και την παράδοση, με τους περήφανους ανθρώπους και τον πολιτισμό της, αξίζει πολλά περισσότερα. Η Περιφέρεια των γεωστρατηγικών πλεονεκτημάτων, των ενεργειακών προοπτικών, της πρωτογενούς παραγωγής, της κτηνοτροφίας, της επιχειρηματικότητας, του εμπορίου, της επιστήμης και των υπηρεσιών, υπολείπεται, ωστόσο, σε σύγχρονες υποδομές, ιδέες και υλοποίηση καινοτόμων έργων με αναπτυξιακό χαρακτήρα. Είναι εγκλωβισμένη σε μια σχέση εξάρτησης από την κεντρική εξουσία απαιτώντας έμφαση στην αποκέντρωση, στην οικονομική αυτοτέλεια και στη δυνατότητα λήψης αποφάσεων με τόλμη, δίχως αγκυλώσεις, αποκλεισμούς και μηδενισμό. Μόνο έτσι θα καταστεί η Περιφέρειά μας πρότυπο και θα πάψει να αποτελεί τον «φτωχό συγγενή» της Χώρας και της Ευρώπης.

Με τις παραπάνω σκέψεις αποφασίζω σε αυτές τις εκλογές να συμπορευτώ με το συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» και τον επικεφαλής, Κώστα Κατσιμίγα, έναν άνθρωπο με γνήσιο και ατόφιο πολιτικό λόγο, γεμάτο γνώσεις, διοικητικές ικανότητες, ιδέες και σχέδιο για την Περιφέρειά μας, που έχει ζυμωθεί στην κοινωνία, τον οποίο κι ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε.

Οδηγό της ζωής μου έχω πάντα την προσφορά στα δημόσια πράγματα και μετά την πολύχρονη διαδρομή μου στα κοινά του πρώην Δήμου Φερών και τη μακρά πορεία μου στα μονοπάτια της τοπικής μας κοινωνίας, γνωρίζω πως η μάχη που δίνουμε θα είναι δύσκολη. Είμαι αισιόδοξη, όμως, ότι από κοινού με όλους τους άξιους συνυποψηφίους μου, θα δώσουμε έναν έντιμο αγώνα, ώστε η Περιφέρειά μας να αποκτήσει μια διαφορετική εικόνα από τη σημερινή, αυτήν της ανάπτυξης. Εξάλλου, δε διάλεξα ποτέ τον εύκολο δρόμο, ακολουθώντας πιστά μόνο τις αρχές και τη συνείδησή μου.

Φίλες και φίλοι, σε αυτόν τον τόπο έχουμε μάθει να σηκωνόμαστε μετά από κάθε δυσκολία πιο δυνατοί! Δεν έχουν νόημα τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, οι εξαγγελίες χωρίς αντίκρισμα και τα μεγάλα λόγια, οι πελατειακές σχέσεις ή οι πάσης φύσεως συναλλαγές. Δεν έχει κανένα νόημα να μπαίνουμε σε ανούσιες κομματικές ή προσωπικές αντιπαραθέσεις. Νόημα έχει μόνο να κάνουμε πράξεις και φυσικά να λέμε αλήθειες, όπως πράττω από καρδιάς ενώπιόν σας αυτή τη στιγμή.

Θεωρώντας ότι δεν πρέπει να λείπω από το προσκλητήριο αυτό, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας και σας καλώ να στηρίξετε το συνδυασμό μας στην προσπάθειά του να θέσει τον τόπο μας πάνω από όλους και από όλα!

Με εσάς στο πλευρό μας, μπορούμε καλύτερα! Μπορούμε περισσότερα!

 

Με βαθύτατη εκτίμηση και σεβασμό,

ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΠΑΡΜΟΥΣΗ – ΤΕΛΙΟΥ

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Έβρου

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» – Κώστας Κατσιμίγας

Σ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ