Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η “Εξωτερική πολιτική” της παράταξης Λαμπάκη και η υποκρισία του Δημάρχου

Η “Εξωτερική πολιτική” της παράταξης Λαμπάκη και η υποκρισία του Δημάρχου

Σ

Το πρωί της Παρασκευής 27 Μαρτίου 2015 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και με την παρουσία των Δήμων και των Επιμελητηρίων των Νομών Έβρου και Αδριανούπολης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση διασυνοριακής συνεργασίας στην Αλεξανδρούπολη.
Την ίδια στιγμή, ο Κώστας Χατζηαναγνώστου, Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του κυρίου Λαμπάκη, Πρόεδρος της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων, μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σημείωνε τα εξής:

Με ιδιαίτερα καυστικό λόγο σχολίαζε την Τουρκική προκλητικότητα αλλά και στους λανθασμένους χειρισμούς των “ψευτοπροοδευκτικών” Ελλήνων πολιτικών, μιλώντας για “ανέξοδη πολιτική” που σκοπεύει στις εντυπώσεις και μόνο!!!
Το σχόλιό του αυτό το έκανε σε αναλόγου ύφους και θέματος ανάρτηση συνυποψηφίου του στην παράταξη του κυρίου Λαμπάκη και  Γ.Γραμματέα του Συνδέσμου Βιομηχάνων-Βιοτεχνών του Νομού Έβρου, ο οποίος το πρωί είχε παρευρεθεί στην εν λόγω Ελληνοτουρκική συνάντηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Έβρου!!!

17117_951814864839667_6940524431241018738_n

Φανταζόμαστε οι δηλώσεις αυτές περί “ψευτοπροοδευκτικών” πολιτικών και ανέξοδης πολιτικής δημοσίων σχέσεων, “φωτογραφίζουν” τον Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης και Πρόεδρο της ΠΕΔ/ΑΜΘ.

Επειδή μέχρι στιγμής και παρά τις επισημάνσεις μας (στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης) δεν υπήρξε καμία επίσημη αντίδραση από πλευράς του κυρίου Λαμπάκη, οφείλουμε να καταγγείλουμε δημόσια τις επικίνδυνες “πολιτικές ακροβασίες” της δημοτικής παράταξης “Πόλη και Πολίτες” και του Δημάρχου και μάλιστα σε τόσο σοβαρά θέματα εξωτερικής πολιτικής. Ανάλογη αντίδραση περιμένουμε και από τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, αλλά και τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου και των πολιτικών κομμάτων.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“ΑΝΑ.Σ.Α.”

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here