Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ Η αντιΚαραμανλική ακροδεξιά Dream Team του κόμματος Λεπέν-Τζιτζικώστα

Η αντιΚαραμανλική ακροδεξιά Dream Team του κόμματος Λεπέν-Τζιτζικώστα

Σ

Μαίνεται ο Πόλεμος στη Ν.Δ εν όψη της αυριανής εσωκομματικής εκλογής για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

Στα άκρα και χωρίς φραγμούς οι Καραμανλικοί και Σαμαρικοί δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν οτιδήποτε μέσο στη μάχη της επικράτησης και του ελέγχου του ιστορικού κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος  Καραμανλής το 1974

Αντιγράφουμε από το Καραμανλιοκό site tokentro.com που υποστηρίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη Από εκεί και ο τίτλος του άρθρουΚαραμανλής

 

unnamed (4)

Που έχουν εξαφανιστεί όλοι αυτοί;; τις τελευταίες ημέρες;

Παρακολουθώντας τις “συμμαχίες”  που δημιουργήθηκαν με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ ένα συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κανείς. Ότι η υποψηφιότητα Τζιτζικώστα συγκέντρωσε όλες εκείνες τις ετερόκλητες δυνάμεις που είχαν και έχουν έναν και μόνο στόχο: Τον πολιτικό θάνατο του Κώστα Καραμανλή την αποΚαραμανλοποίηση της ΝΔ και την αποσταθεροποίηση της χώρας.

Ακροδεξιοί, φιλοβασιλικοί, εξωκοινοβουλευτικοί, πολιτικοί τυχοδιώκτες, και όλοι μαζί αντιΚαραμανλικοί, ο καθένας για το δικό του λόγο, στηρίζει την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα. Μαζί τους συναθροίζονται και μεγαλομέτοχοι ποδοσφαιρικών σωματείων που θα στείλουν χουλιγκάνους να ψηφίσουν… να γίνουν μέλη ΝΔ και να αποφασίσουν για τον επόμενο αρχηγό του κόμματος του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Η όλη ιστορία μοιάζει σαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων και συμφερόντων που έρχονται από το παρελθόν και βρήκαν το χρόνο και το πρόσωπο για να αποκόψουν τη ΝΔ από το φυσικό της δημιουργό τον Καραμανλή και τους Καραμανλικούς και να την οικειοποιηθούν, καθώς γνωρίζουν καλά ότι με Καραμανλή παρόντα, αυτοί δεν έχουν στον “ήλιο μοίρα” όχι μόνο στη ΝΔ αλλά και εν γένει στο πολιτικό γίγνεσθαι. Και άρα είναι φυσικό το μένος και το μίσος για το πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη που είναι η μόνη μετριοπαθής Καραμανλική και σίγουρη επιλογή για την επόμενη ημέρα μιας δυνατής ΝΔ.

Με όχημα, λοιπόν, τον αμετροεπή, απολίτικο και αλαζόνα Τζιτζικώστα επιχείρησαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, να διχάσουν και να μετατρέψουν τη ΝΔ από μία μεγάλη Παράταξη σε ένα μικρό δικό τους κόμμα, που τους επιτρέπει να επιβιώνουν  πολιτικά, παίζοντας τα όποια παιχνίδια τους. Και αν δεν το κατάφεραν αυτό, άφησαν να υπονοηθεί πως το ακροδεξιό τους προεκλογικό μόρφωμα μπορεί να είναι ικανό χωρίς τη σφραγίδα του Καραμανλή, να εμπνεύσει και να κερδίσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι όλοι αυτοί που ονειρεύονται το κόμμα του Έλληνα ΛΕΠΕΝ. Είναι όλοι αυτοί που ονειρεύονται να κερδίσουν ψήφους από τη Χρυσή Αυγή, από τους ΑΝΕΛ και με τη βοήθεια των Βορίδη, Μπαλτάκο και πάνω απ’ όλα Αντώνη Σαμαρά… να γίνουν νεο-χουλιγκάνοι της πολιτικής ζωής.

Όλη αυτή η σάπια DreamTeam τις τελευταίες ημέρες έχει εξαφανιστεί. Οι επικοινωνιολόγοι του Σαμαρά που είναι οι ίδιοι και για τον Τζιτζικώστα, έχουν εισηγηθεί την μιντιακή τους εξαφάνιση γιατί είδαν ότι κάθε φορά που ο πρώην Πρόεδρος της νεολαίας του χουντικού Παπαδόπουλου, Μάκης Βορίδης εμφανιζόταν στα κανάλια, ο Αποστόλης έχανε… Κάθε φορά που η βαφτισιμιά του τέως Βασιλιά, η ανεκδιήγητη Μισέλ, στρίγγλιζε στα πάνελς υπέρ του Τζιτζικώστα.. τότε ο Αποστόλης έχανε… κι άλλο.

Και με αυτά και με τα άλλα ο πολυθεσίτης Περιφερειάρχης που έχει καταλήξει τρίτος και οδεύει για τέταρτος στις δημοσκοπήσεις, τραβάει τον αντιΚαραμανλικό αγώνα διάλυσης της ΝΔ μόνος… Και επειδή δεν του βγαίνει οδηγείται στο λογικό συμπέρασμα πως αφού δεν μπορεί να κάνει ρεσάλτο στη ΝΔ… θα φτιάξει το δικό του ακροδεξιό μόρφωμα με την παρακάτω σύνθεση …άλλωστε όπως λένε και οι χορηγοί… είναι κρίμα τόσα εκατομμύρια της προεκλογικής περιόδου να πάνε πεταμένα…

ΣΚΙΩΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ:Αντώνης Σαμαράς(χωρίς σχόλια)
ΠΡΟΕΔΡΟΣ:Απόστολος Τζιτζικώστας(πολυθεσίτης εξωκοινοβουλευτικός φιλοβασιλικός Περιφερειάρχης, έχει καταθέσει κομματική ταυτότητα ΝΔ, έχει προσκαλέσει Χρυσή Αυγή σε εθνικές εκδηλώσεις και έχει χαρακτηρίσει το ΠΑΣΟΚ τρομοκρατική οργάνωση)
ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ: Ανδρέας Παπαμιμίκος(μόνο εκλογικές ήττες και παράγκες)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:Μάκης Βορίδης(φασιστική νεολαία ΕΠΕΝ, βουλευτής του ΛΑΟΣ, δεν μάζεψε ούτε 30 υπογραφές για να βάλει υποψηφιότητα στη ΝΔ, ζήτησε από τον Μεϊμαράκη αξιώματα και πήρε απάντηση στα …Γαλλικά… δήλωσε στο MEGA πριν από ένα μήνα πως ο Πρόεδρος ΝΔ πρέπει να είναι κοινοβουλευτικός! και μετά την απόρριψη Μεϊμαράκη τάχθηκε με τον εξωκοινοβουλευτικό Τζιτζικώστα. Πούλησε 3 φορές τον Άδωνι, ως υπουργός υγείας, μη δίνοντάς του στήριξη για την υποψηφιότητά του και τέλος πηγαίνοντας με τον Τζιτζικώστα)

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ:
Τάκης Μπαλτάκος(γνωστός για την όσμωση του με τη Χρυσή Αυγή)
Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος(Διευθυντής του Γραφείου Σαμαρά «διέπρεψε» ως υπουργός Παιδείας του Σαμαρά και κατάφερε να μην ξαναβγεί βουλευτής στην Α’ Πειραιά, αυτοπροσδιορίστηκε ως Καραμανλικός, η αλήθεια είναι πως ο Κώστας Καραμανλής δεν θέλει ούτε να τον βλέπει)
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος( αποτυχών Ευβοίας με ΝΔ, βουλευτής των ΑΝΕΛ ο οποίος θα ξεκατινιάζεται κάθε μέρα με τον Σίμο Κεδίκογλου)
Πάνος Λειβαδάς(υποστηρικτής Σαμαρά, όπου φυσάει ο άνεμος μέχρι πρότινος Γεν. Γραμματέας ΕΟΤ με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!!)
Θανάσης Σκορδάς(τ. Γεν. Διευθυντής ΝΔ και υφυπουργός υπ-Ανάπτυξης ως αντάλλαγμα… επί Σαμαρά)

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ (μία παρέα από «πρώην» ΠΑΣΟΚ, ΠΟΛ.ΑΝ και ελάχιστη ΝΔ)
Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου
Νότης Μηταράκης
Ανδρέας Κατσανιώτης
Κώστας Σκρέκας
Σίμος Κεδίκογλου
Γιώργος Στύλιος
Χαράλαμπος Αθανασίου(δήλωσε πως ο εξωκοινοβουλευτικός μπορεί να σχηματίσει κοινοβουλευτική κυβέρνηση!!!ερμηνία Συντάγματος αλα Αθανασίου, ακόμη ήθελε και τον Παπαμιμίκο Πρόεδρο του κόμματος!!)
Χρήστος Δήμας(ανταλλαγή χάρης για τον μπαμπά…)
Θοδωρής Ζαγοράκης(έτσι κι αλλιώς δεν έχει μιλήσει ποτέ)

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Κώστας Τσιμάρας(χωρίς σχόλια)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα («ανταλλαγές» ψήφων στις τελευταίες εκλογικές διαδικασίες και ετοιμάζονται για εσωκομματικές ΝΔ): Βασίλης Λεβέντης, Νίκος Νικολόπουλος, Κώστας Ζουράρης, Γιώργος Καρατζαφέρης

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here