Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Η ανεξαρτητοποίηση Ιμάμογλου να μην είναι αποτέλεσμα ανταλλαγμάτων……

Η ανεξαρτητοποίηση Ιμάμογλου να μην είναι αποτέλεσμα ανταλλαγμάτων……

Σ

Σχόλιο της “Περιφερειακής Σύνθεσης” για την ανεξαρτητοποίηση Τζιχάν Ιμάμογλου

Ο κος Τζιχάν Ιμάμογλου επέλεξε μία προσωπική πορεία, η οποία ευχόμαστε να μην είναι αποτέλεσμα ανταλλαγμάτων (αν και διατηρούμε επιφυλάξεις).

Η φερόμενη ως «αιτία» για την ανεξαρτητοποίησή του είναι ο τρόπος άσκησης αντιπολίτευσης, στην οποία ως και σήμερα (!) δήλωνε με κάθε τρόπο την συμφωνία και την συναίνεσή του, στα πλαίσια της παράταξής μας!

Στην πολιτική σκοπός είναι ο άνθρωπος και η εξυπηρέτηση των αναγκών του κι όχι οι προσωπικές πορείες ή οι μεταγραφές. Αυτές δεν επιλύουν προβλήματα αλλά αντίθετα δημιουργούν παραπολιτικά, χαρακτηρίζουν και ευτελίζουν πρόσωπα.

Η παράταξή μας συνεχίζει την προσπάθειά της με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών, των νέων, των εργαζομένων, των επιχειρηματιών αλλά και των ανέργων της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης αποδοκιμάζοντας έμπρακτα αυτές τις πρακτικές.

Σ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Ο Τζιχάντ Ιμάμογλου ανεξαρτητοποιήθηκε προχθές από την παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” (ΕΔΩ) και αμέσως η πρώην παράταξη του δήλωσε ότι είναι αποτέλεσμα συμφωνίας με ανταλλάγματα (ΕΔΩ) […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here