Ζητάει να πάρουν θέση όλοι οι υποψήφιοι περιφερειάρχες για την πρόταση Μητσοτάκη...

Ζητάει να πάρουν θέση όλοι οι υποψήφιοι περιφερειάρχες για την πρόταση Μητσοτάκη προς την Μουσουλμανική μειονότητα Θράκης

182
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σ

Δελτίο τύπου του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση “κ Καραγιώργη Ανδρέα σχετικά με τις δηλώσεις Μητσοτάκη για την Μουσουλμανική μειονότητα Θράκης

Το δελτίο :

 Το απόγευμα της Παρασκευής 15 Μαρτίου, σε συνέντευξη τύπου που ο κ. Μητσοτάκης παραχώρησε σε (κάποια) ΜΜΕ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, ανέφερε επί λέξη «…η δική μου πρόθεση, η δική μου βούληση, είναι να δημιουργήσω ένα Μουσουλμανικό Συμβούλιο παρά τω Πρωθυπουργώ. Ώστε η μειονότητα να μπορέσει να έχει επίσημη έκφραση στο ανώτατο δυνατό επίπεδο…»

 Δηλώνουμε αντίθετοι σε αυτό το προεκλογικού τύπου (το λιγότερο) «πυροτέχνημα», το οποίο χωρίς σχεδιασμό, χωρίς καμία περαιτέρω διευκρίνηση, εξαγγέλθηκε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 Κατά τη γνώμη μας, τέτοιου τύπου εξαγγελίες, και με τον τρόπο οι οποίες γίνονται, έρχονται σε αντίθεση με αυτό που ο ίδιος, στην ίδια συνέντευξή του επεσήμανε, πως δηλαδή «…η Θράκη είναι ένα υπόδειγμα ειρηνικής συνύπαρξης χριστιανών και μουσουλμάνων…», θέτοντας ζητήματα εκ των ουκ άνευ.

 Καλούμε το σύνολο των υποψηφίων Περιφερειαρχών για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, να λάβουν θέση για το ζήτημα.

 

Για την «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση»

Ο επικεφαλής

Καραγιώργης Ανδρέας

Σ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ