Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ευχαριστήρια του προέδρου του ΑΚΚΕΛ στην στρατιωτική ηγεσία του Έβρου, το ΓΕΣ,...

Ευχαριστήρια του προέδρου του ΑΚΚΕΛ στην στρατιωτική ηγεσία του Έβρου, το ΓΕΣ, το προσωπικό και τους στρατεύσιμους – Δήλωση για το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων.

34
0
Σ

Ο πρόεδρος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΑΚΚΕΛ κος Βάκης Τσιομπανίδης στα πλαίσια της Κοινής περιοδείας με τον πρόεδρο του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη και τον τ. Υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Θράκη, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά την 3η Ταξιαρχία,  δήλωσε πως ένιωσε τεράστια έκπληξη και συγκίνηση όταν στο τέλος της περιοδείας τους ο ταξίαρχος της 3ης Ταξιαρχίας της ηρωικής ΡΙΜΙΝΙ κος Γρηγόριος Μπουντλιάκης αφού έμαθε πώς υπηρέτησε το μεγαλύτερο μέρος της στρατιωτικής του θητείας στης 3η Ταξιαρχία ως χειριστής αντιαρματικού TOW του απένειμε τιμητική πλακέτα. Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ δήλωσε βαθύτατα συγκινημένος :

Ολόκληρη η δήλωση Τσιομπανίδη :
“Το τέλος της περιοδείας μου επιφύλαξε μια τεράστια και πολύ συγκινητική έκπληξη. Ο ταξίαρχος της ηρωικής 3ης Ταξιαρχίας ΡΙΜΙΝΙ  κος Γρηγόριος Μπουντλιάκης έμαθε πώς είχα υπηρετήσει το μεγαλύτερο μέρος της θητείας μου στην 3η Ταξιαρχία, στον 3ο ΛΑΤ, μου ετοίμασε πλακέτα σε ένδειξη τιμής. Η τιμή είναι δική μου που υπηρέτησα την πατρίδα στην πρώτη γραμμή.  Δημόσια αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κύριο ταξίαρχο, το ΓΕΣ και ολόκληρη την στρατιωτική ηγεσία, το προσωπικό και τους στρατεύσιμους . Ευχαριστώ για το γεγονός πως ως κάτοικος σε μια περιοχή στην πρώτη γραμμή μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι γιατί κάποιοι μένουν ξαγρυπνοι γι αυτό.  Όσες κραυγές και αν ακούγονται σας διαβεβαιώνω για το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων το οποίο διαπίστωσα και στην 3η Ταξιαρχία αλλά και στην 31η που επισκέφθηκα αυτές τις μέρες.  Σας υπογράφω πώς ο Έβρος είναι απώρθητο κάστρο και δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα.  Και πάλι ευχαριστώ από καρδιάς! !!!”.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here