Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Επιστολή του δικηγορικού συλλόγου για νέο δικαστικό μέγαρο μετέφερε ο Αν. Δημοσχάκης...

Επιστολή του δικηγορικού συλλόγου για νέο δικαστικό μέγαρο μετέφερε ο Αν. Δημοσχάκης στον υπουργό

Σ

Aνέγερση νέου σύγχρονου δικαστικού μεγάρου στην Αλεξ/πολη!

Διαβιβαστική επιστολή προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Κώστα Τσιάρα

Με επιστολή του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, ο Βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α  Α.Δημοσχάκης διαβίβασε την επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξ/πολης  που αφορά στην ανέγερση νέου δικαστικού Μεγάρου στην πόλη.

Συγκεκριμένα στην επιστολή τονίζεται ότι αποτελεί αναγκαιότητα η ανέγερση ενός νέου σύγχρονου Δικαστικού Μεγάρου που θα συγκεντρώσει όλες τις διάσπαρτες τοπικές υπηρεσίες του Ειρηνοδικείου και του Διοικητικού  Πρωτοδικείου!

Επιπλέον υπογραμμίζεται το γεγονός ότι στις υφιστάμενες υποδομές εξυπηρετούνται πολίτες όχι μόνο της τοπικής πόλης αλλά και των Δήμων Σαμοθράκης και του Σουφλίου μετά την κατάργηση (2012) των εκεί Ειρηνοδικείων.

Ακολουθεί η επιστολή:

ΘΕΜΑ: Aνέγερση νέου σύγχρονου δικαστικού μεγάρου στην 

Αλεξανδρούπολη 

Αξιότιμε Υπουργέ,

Συνημμένα σας αποστέλλω επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξ/πολης που αφορά στην ανέγερση ενός νέου, σύγχρονου και λειτουργικού δικαστικού μεγάρου στην τοπική πόλη.

Σύμφωνα με την επιστολή του Συλλόγου η ανέγερση νέου  Δικαστικού Μεγάρου θεωρείται απολύτως απαραίτητη καθώς οι τοπικές δικαστικές υπηρεσίες του Ειρηνοδικείου και του Διοικητικού Πρωτοδικείου είναι διάσπαρτες σε διάφορα κτήρια τα οποία δεν επαρκούν για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών, δικηγόρων και λοιπών δικαστικών λειτουργών.

Οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι στις υφιστάμενες υποδομές εξυπηρετούνται ουσιαστικά & οι κάτοικοι Δήμων Σαμοθράκης και Σουφλίου μετά την κατάργηση (2012) των εκεί Ειρηνοδικείων.

Μετά την ενημέρωση σας καθώς & των στενών συνεργατών προσβλέπουμε με αισιοδοξία στην προσεκτική αξιολόγηση του αιτήματος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και στην δρομολόγηση ανέγερσης ενός Δικαστικού Μεγάρου αντάξιου της Πόλης κι όλης της περιοχής..

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here