Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ Επιστολή στον νέο πρόεδρο της Ν.Δ από τον Χρήστο Γκιουμουσίδη

Επιστολή στον νέο πρόεδρο της Ν.Δ από τον Χρήστο Γκιουμουσίδη

Σ
Νιώθω ειλικρινά την ανάγκη να εκφράσω από βάθους καρδιάς τις ανιδιοτελείς ευχές και τα θερμά συγχαρητήρια μου για την άνετη και ξεκάθαρη ανάδειξη την περασμένη Κυριακή του Φίλου, Συντρόφου, Ομοϊδεάτη και συνάμα Σύγχρονου Έλληνα του 21ου αιώνα Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Και μάλιστα του ενάτου κατά χρονολογική σειρά Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας από ιδρύσεως της, την 4η Οκτωβρίου 1974 από τον αείμνηστο Ιδρυτή της Κωνσταντίνο Γ. Καραμανλή.
Με ρίγη συγκίνησης εξομολογούμαι ότι έπειτα από μια ειλικρινή και άνευ προϋποθέσεων 12ετή φιλική σχέση μου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και ιδεολογικής σύμπτωσης και συμπόρευσης μας αρχής γενομένης από τον Μάρτιο του 2004, που κατήλθε και εξελέγη στην Β’ Αθηνών μέχρι και σήμερα έχω να θυμάμαι μόνο ευχάριστες και γεμάτες στιγμές. Δεν επιτρέπεται να παραλείψω την στενή συνεργασία μας το 2007 από της θέσεως του Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής μέχρι και την τοποθέτηση του στην βαρύνουσα θέση ευθύνης του Τομεάρχη Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας.
Διαρκής μέριμνα και καθημερινές αγωνίες του Κυριάκου ήταν η κατά το μέγιστο δυνατό βαθμό πληρέστερη προστασία όλων των ιδιαίτερων περιοχών ανά την Ελληνική Επικράτεια ( Εθνικών Δρυμών, Περιοχών Natura, SPA, Ramsar etc…) μέσα από δομές, όπως οι Φορείς Διαχείρισης οι ανήκοντες στο ΥΠΕΚΑ.
Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας σηματοδοτεί την οριστική κατάργηση φεουδαρχικών νοοτροπιών και κληρονομικού δικαίου σε κομματικές θέσεις, που στο παρελθόν ήταν ο κανόνας με άμεσο επακόλουθο την απώλεια ουσιαστικής επαφής του πολιτικού φορέα μας με τον κοινωνικό ιστό και τα καθημερινά αμείλικτα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας μας.
Η 11η Ιανουαρίου 2016 θα γραφτεί στην πολιτική ιστορία του Τόπου μας, διότι ανεδείχθη στην Ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ένας ταλαντούχος επιστήμονας με πλούσια επαγγελματική σταδιοδρομία πριν την ενασχόληση του με την κεντρική πολιτική σκηνή, ο οποίος πρώτα και κύρια αγαπάει την Ελλάδα και τους Έλληνες ειδικότερα θέτοντας εαυτόν στις υπηρεσίες του Ελληνικού Λαού για το κοινό καλό.
Οι επόμενες 111 ημέρες αρχής γενομένης από την Δευτέρα 11 Γενάρη 2016 μέχρι και την 22α Απριλίου τρέχοντος έτους θα επιφέρουν την ριζική ανασυγκρότηση, ουσιαστική ανασύσταση και στέρεα θεμελίωση της ευρύτερης φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης μας σε υγιείς βάσεις.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκ φύσεως και ιδιοσυγκρασίας θέτει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τα φέουδα, τους βαρώνους, τις υποταγές, τους συμβιβασμούς και τα περίφημα ‘’τζάκια’’, που ταλάνησαν επί δεκαετίες την πιο αξιόπιστη και υπεύθυνη δημοκρατική δύναμη της Χώρας μας, την Νέα Δημοκρατία.
Οι 404.000 φίλοι και μέλη της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή 10 Γενάρη 2016 έστειλαν το δικό τους βροντερό και ουσιωδέστατο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και προς όλους τους αποδέκτες.
Κυριάκο δηλώνω πιστός στρατιώτης και συνοδοιπόρος σου σε αυτό το νέο μαγικό και συναρπαστικό ταξίδι, που ξεκινήσαμε εδώ και πολλούς μήνες στην αρχή λίγοι άνθρωποι, αλλά μετεξελιχθήκαμε σε χιλιάδες ανιδιοτελείς εθελοντές ανά την Ελλάδα, που πιστέψαμε άδολα σε εσένα και στα ιδιαίτερα χαρίσματα και αρετές σου.
Επίσης δηλώνω παρόν τόσο στο Συνέδριο της Παράταξης μας στις 26-28/02 όσο και στις διαδικασίες για την ανάδειξη νέων οργάνων σε ΝΟΔΕ, ΔΗΜΤΟ, αλλά και Κεντρικά Όργανα του Μεγάλου Φιλελεύθερου Κεντροδεξιού Δημοκρατικού Πολιτικού Φορέα μας.
Καλή δύναμη στο τιτάνιο έργο που ανέλαβες στις πλάτες σου με την νωπή εντολή τόσων εκατοντάδων χιλιάδων οπαδών και μελών της ΝΔ και σιδερένιο κουράγιο για να αντέξεις στις επικείμενες προκλήσεις και μάχες που είναι προ των πυλών.
Αλεξανδρούπολη, 12 – 01 – 2016
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Χρήστος Κωνσταντίνου Γκιουμουσίδης
Γεωτεχνικός – Δασολόγος Msc
Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here