Αρχική ΥΓΕΙΑ Επαναστατική σοκολάτα: Εξαφανίζει τις ρυτίδες!

Επαναστατική σοκολάτα: Εξαφανίζει τις ρυτίδες!

Σ

Η Esthechoc είναι το όνειρο των γυναικών που παίρνει σάρκα και οστά. Οι επιστήμονες που τη δημιούργησαν ισχυρίζονται ότι κάνει την 50άρα… 30άρα. Θα την αγοράσετε;

Οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου Κέιμπριτζ θα μας τρελάνουν! Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνάς τους, κατάφεραν να δημιουργήσουν μία σοκολάτα που καταφέρνει να κρατάει όσο πιο μακριά γίνεται το γήρας.

Το όνομά της είναι «Esthechoc» και θα κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά. Τι υπόσχεται; Να δώσει νεότητα και φρεσκάδα στις μεγαλύτερες γυναίκες και να κάνει τις 50άρες να δείχνουν 30άρες, αφού περιέχει πανίσχυρες αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως η ασταξανθίνη που έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ηφλαβανόλη που μειώνει την «κακή» (LDL) χοληστερόλη.

Οι επιστήμονες μιλούν για απίστευτα αποτελέσματα μετά τηνκατανάλωσή της, αφού η βελτίωση  της φυσιολογίας του δέρματος θα είναι εμφανέστατη. Ισχυρίζονται, παράλληλα, ότι η κατανάλωσή της θα επαναφέρει τους δερματικούς βιοδείκτεςτων γυναικών της ηλικίας 50 έως 60 ετών στα επίπεδα τωνγυναικών ηλικίας 20 έως 30 ετών!

Τα πειράματα που έγιναν σε εθελοντές έδειξαν πως όσοι έτρωγαν καθημερινά και επί τρεις εβδομάδες τη σοκολάτα είχαν λιγότερη φλεγμονή στο αίμα και καλύτερη κυκλοφορία, άρα και λιγότερες ρυτίδες.

Η εταιρία παρασκευής της «Esthechoc» είναι η Lycotec, και σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της , αυτό το προϊόν είναι αποτέλεσμα 10 χρόνων ιατρικής έρευνας και δοκιμών σε περισσότερους από 3.000 εθελοντές. Η επίσημη παρουσίαση του προϊόντος θα γίνει στις αρχές Μαρτίου, στην 13η Παγκόσμια Σύνοδο Τεχνολογίας & Καινοτομίας Τροφίμων (GFTIS) , που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο. Θα κυκλοφορήσει αρχικά στη Βρετανία, σε συσκευασία 21 πλακιδίων, που ισούται με κατανάλωση τριών εβδομάδων, ενώ η τιμή της δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here