Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Επίσκεψη “ΑΝΑ.Σ.Α.” στον Πέπλο Έβρου

Επίσκεψη “ΑΝΑ.Σ.Α.” στον Πέπλο Έβρου

Σ

Την δημοτική ενότητα των Φερών και συγκεκριμένα τον Πέπλο επισκέφθηκαν ο Επικεφαλής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα τοπικά στελέχη της Δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α.”.
Υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για ζητήματα της περιοχής με κυρίαρχο το θέμα των καταστροφικών πλημμυρών, αποτέλεσμα της έλλειψης σχεδίου για την άμεση εκτέλεση δράσεων που θα μπορούσαν να προλάβουν και να περιορίσουν τις συνέπειες του φαινομένου.
Επίσης εντοπίσθηκαν τα πολλά προβλήματα με την οδοποιία ( παρόμοια εικόνα με την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί σε όλο τον Δήμο) αλλά και θέματα ελλειπούς καθαριότητας του οικισμού.
Ακολούθησε διάλογος για τις εξαγγελίες της νέας Κυβέρνησης όσο αφορά την σχεδιαζόμενη κατάργηση του “Καλλικράτη” και το ενδεχόμενο της δημιουργίας του νέου Δήμου της «Παναγίας Κοσμοσώτειρας», με βασική όμως προϋπόθεση να αποτελεί αίτημα της πλειοψηφίας των κατοίκων της Δημοτικής Ενοτήτας των Φερών.
Οι επίσκεψη αυτή εντάσσεται στο νέο πρόγραμμα περιοδειών της Δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α.” και στην ανάγκη συνεχούς επαφής και ενημέρωσης από τους κατοίκους όλων των τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here