Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Εντυπωσιάσε για ακόμη μία φορά ο Α.Σ Φάρος Αλεξανδρούπολης

Εντυπωσιάσε για ακόμη μία φορά ο Α.Σ Φάρος Αλεξανδρούπολης

Σ
Με την 3η θέση και με σπουδαίες εμφανίσεις στο πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Σίνδο στις 21 και 22 Φεβρουαρίου επέστρεψε ο Ηλίας Σταματόπουλος του Α.Σ. Φάρου Αλεξανδρούπολης.
Στο παλαιότερο (διοργανώνεται για 9η συνεχή χρονιά) και πιο ελκυστικό (249 συμμετοχές) τουρνουά της Ελλάδος ο Φάρος συμμετείχε με 15 αθλητές και αθλήτριες. Εκτός από τον Ηλία Σταματόπουλο τεράστια επιτυχία θεωρείται και η 5η θέση της Ελισσάβετ Χατζηκύρκα στις παγκορασίδες καθώς συμμετείχαν όλα τα μεγάλα φαβορί στην κατηγορία

Φοβερός επίσης ήταν και ο βενιαμήν της αποστολής Βασίλης Κοασίδης που κατετάγη 7ος στην μικρή κατηγορία. Λίγο έλειψε να ζευγαρώσουν τα μετάλλια για τον Φάρο καθώς ο ταλαντούχος Φίλιππος Τσίτσιος κάμφθηκε στις λεπτομέρειες με 3-2 σετ στο αλεξανδρουπολίτικο ντέρμπυ από τον Γιάννη Παπαδόπουλο του Εθνικού.

Δεν ήταν όμως το μοναδικό αλεξανδρουπολίτικο ματς καθώς στο τουρνουά είχαμε και τις εξής συναντήσεις:


Φάρος – Εθνικός(μικρός τελικός)     
Ηλίας Σταματόπουλος – Γιάννης Παπαδόπουλος 3 – 0
Χριστίνα Καμπορούδη – Θεοδώρα Βασιλειάδου 3 – 0
Ελένη Χαριτούδη – Ηρώ Κοζάρη 3 – 1
Τριαντάφυλλος Κυργιαλάνης – Χρήστος Μπανταλίδης 3 – 1
Νίκος Κάλιας – Νίκος Αγαθαγγέλου 2 – 3
Επίσης αξίζει να σημειώσουμε τις σπουδαίες εμφανίσεις της Χριστίνας Καμπορούδη, της Ελένης Χαριτούδη, του Βασίλη Μπίκου και του Δημήτρη Παπαδόπουλου που έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Τέλος να αναφέρουμε ότι στο πρωτάθλημα της Σίνδου συμμετείχαν επίσης με τα χρώματα του Φάρου η Κωνσταντίνα Πιστόλα, ο Κυριάκος Μπίκος, ο Τριαντάφυλλος Κυργιαλάνης, ο Ιάκωβος Αθανασιάδης, ο Ιωάννης Χατζηκωσταντινίδης, ο Νίκος Κάλιας και ο Νίκος Ευμορφόπουλος. Την αποστολή ακολούθησαν μέλη της διοίκησης του συλλόγου καθώς και οι δύο προπονητές του συλλόγου Άγγελος Τσίμας και Λεωνίδας Ζαρειφίδης που έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις των αθλητών – τριών τους.

unnamed (2) unnamed (3)
Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here