Αρχική ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Ελληνικός Χρυσός: Βούλησή μας η υλοποίηση της επένδυσης στη Χαλκιδική

Ελληνικός Χρυσός: Βούλησή μας η υλοποίηση της επένδυσης στη Χαλκιδική

Σ

“Η εταιρεία δέχεται το τελευταίο διάστημα απρόκλητες επιθέσεις οι οποίες προκαλούν κωλύματα στην απρόσκοπτη ολοκλήρωση του επενδυτικού της σχεδίου”.

“Η εταιρία Ελληνικός Χρυσός παραμένει σταθερή στη βούλησή της για υλοποίηση της επένδυσης στη Χαλκιδική”, τόνισε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, στον απόηχο της απόφασης του Παναγιώτη Λαφαζάνη να ανακαλέσει για επανέλεγχο τις μελέτες για τις Σκουριές.

Σε γραπτή του δήλωση
ο κ. Θεοδωρακόπουλος σημείωσε ότι, “η εταιρεία δέχεται το τελευταίο διάστημα απρόκλητες επιθέσεις οι οποίες προκαλούν κωλύματα στην απρόσκοπτη ολοκλήρωση του επενδυτικού της σχεδίου στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, στη Β.Α. Χαλκιδική”. Πρόσθεσε, ότι η εταιρία “τιμά απολύτως το συμβόλαιό της με το Ελληνικό Δημόσιο που υπογράφηκε στις 12.12.2003 και κυρώθηκε με το νόμο 3220/2004 (ΦΕΚ 15/A/28.1.2004)” και “επιφυλάσσεται να λάβει όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα για την κατοχύρωση των συμφερόντων της”.

“Αυτή την περίοδο η εταιρεία μας πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη παραγωγική επένδυση στην χώρα ύψους άνω του 1 δις ευρώ, με 2.000 εργαζόμενους, επένδυση η οποία έχει κριθεί επανειλημμένα από το Συμβούλιο της Επικρατείας απόλυτα συμβατή με το περιβάλλον, καθόλα νόμιμη και με πολλαπλά οφέλη για το Δημόσιο συμφέρον και την Εθνική οικονομία”, κατέληξε.

Πηγή: http://www.skai.gr/

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here