Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Διεθνείς μεταφορές: Πως μπορείτε να μεταφέρετε φορτία Cargo και εμπορεύματα

Διεθνείς μεταφορές: Πως μπορείτε να μεταφέρετε φορτία Cargo και εμπορεύματα

183
0
Σ

Προγραμματίζετε συνεχώς λόγω του επαγγέλματός σας μεταφορές cargo και προϊόντων σε συνεργασία με διάφορες εταιρείες μεταφορών; Συνεργαστείτε με τους καλύτερους και εξασφαλίστε ότι θα μεταφέρετε τα εμπορεύματά σας με τις καλύτερες προϋποθέσεις!

Η Greek Air Cargo πραγματοποιεί εσωτερικές και διεθνείς μεταφορές, ξεκινώντας την πορεία της από τη Θεσσαλονίκη, φτάνοντας στο σήμερα να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με υπεύθυνες αποστολές φορτίων και εξατομικευμένες σε κάθε περίπτωση μεταφορές με πολλούς διαθέσιμους ευέλικτους, γρήγορους και κατάλληλους τρόπους για το κάθε φορτίο.

Αεροπορικές μεταφορές

Οι αεροπορικές είναι οι πιο εύκολες μεταφορές, οι οποίες εξασφαλίζουν ότι το φορτίο στον λιγότερο δυνατό χρόνο θα μεταφερθεί από μία πόλη σε μία άλλη, από μία χώρα σε μία άλλη, από μία ήπειρο σε μία άλλη. Το τμήμα αεροπορικών μεταφορών της εταιρείας έχει συνάψει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, μεταφέροντας υπερμεγέθη φορτία και ευαίσθητο εξοπλισμό, με ασφάλεια και χωρίς να χάσει καμία προθεσμία.

Ένα από τα σημαντικότατα θετικά στοιχεία που προσφέρουν οι αεροπορικές μεταφορές της Greek Air Cargo είναι η 24ωρη εξυπηρέτηση από το αεροδρόμιο της Αθήνας και η άμεση ανταπόκριση σε κάθε μεταφορά.

Θαλάσσιες μεταφορές

Οι μεταφορές αυτές γίνονται με container όπου κύρια δραστηριότητα είναι οι μεταφορές cargo, με αναφορά κάθε εισαγωγή και εξαγωγή. Η συνεργασία της εταιρείας με τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εξασφαλίζει την πλήρη εχεμύθεια και ασφάλεια σχετικά με το φορτίο σας. Παράλληλα σε όλες τις διεθνείς μεταφορές το φορτίο επιβλέπεται από ειδικό προσωπικό.

Οδικές μεταφορές

Οι οδικές μεταφορές φορτίων γίνονται από στόλο οχημάτων με οδηγούς που έχουν εκτελέσει πολλά δρομολόγια στην καριέρα τους και γίνονται σε καθημερινή βάση.

Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε κόστος για το δικό σας φορτίο cargo από την εταιρεία;

Απλά ζητήστε μία προσφορά από το ειδικό προσωπικό. Μέσα από μία ειδική πλατφόρμα θα μπορέσετε να υπολογίσετε τα έξοδά σας αλλά και τον όγκο του φορτίου σας.

Περισσότερα θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Greek Air Cargo.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here