Διαμαρτύρονται κάτοικοι του Πέπλου για χαλασμένους δρόμους από τα έργα του ΤΑΠ

Διαμαρτύρονται κάτοικοι του Πέπλου για χαλασμένους δρόμους από τα έργα του ΤΑΠ

122
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σ

Αγανακτισμένοι αγρότες από τον Πέπλο επικοινώνησαν μαζί μας και διαμαρτύρονται για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει ο δρόμος που ενώνει την παλαιά Εθνική Οδό με τους σταθμούς Φυσικού αερίου της ΔΕΣΦΑ και του ΤΑΠ.

Όπως μάλιστα μας είπαν δεν βλέπουν από τους αρμοδίους ενδιαφέρον για την αποκατάσταση των δρόμων που κυριολεκτικά έγιναν αγροτικοί από τον μεγάλο όγκο οχημάτων που διέρχονται.

Ήταν ο μοναδικός ασφάλτινος δρόμος που τον χρησιμοποιούσαν τα μεγάλα οχήματα για το έργο του σταθμού Αποσυμπίεσης που γίνεται στην περιοχή , του αγωγού φυσικού αερίου του ΤΑΠ.

Μας έστειλαν δεκάδες φωτογραφίες που δείχνουν τον παλιό ασφάλτινο δρόμο να έχει μετατραπεί σε χαλικόδρομο και αντί να τους δώσουν κάτι από τα περίφημα αντισταθμιστικά ,  χάνουν την ποιότητα της καθημερινότητά τους.

Κάποιος κάτοικος του Πέπλου που επικοινώνησε μαζί μας θα πει :” δυστυχώς κάποιοι αρέσκονται να κάνουν μόνο δημόσιες σχέσεις , να βοηθούν το δικό τους τόπο και όχι εμάς που μας πνίγει η σκόνη,  διαλύουμε τα αυτοκίνητά μας, για να πάμε στα χωράφια μας. Καταλαβαίνουμε ότι είναι ένα σημαντικό έργο για την χώρα μας, αλλά δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια για να χάσουμε και τα ελάχιστα που είχαμε”.

Κάποιος άλλος θα συμπληρώσει: ” Σήμερα κάποια κομάτια του δρόμου έχουν βατότητα. Μόνο που η άσφαλτος έχει ραγίσει. Όταν θα φύγουν όλοι αυτοί από το έργο, όλος ο δρόμος θα γίνει χωματόδρομος , αφού είναι θέμα χρόνου να σκορπίσει. Ελπίζουμε να ενδιαφερθεί κανένας αρμόδιος και για εμάς” θα συμπληρώσει.

Κάτοικοι στον Πέπλο μαζεύουν στοιχεία για το τι έγινε σε άλλες περιοχές και μας είπαν για την αντίδραση στις Κρηνίδες της Καβάλας , αλλά και στις Σέρρες, ενώ ζήτησαν να επισκεφθούν οι αρμόδιοι την περιοχή για να δουν την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Δεν αποκλείουν να προβούν και σε κινητοποιήσεις αν οι αρμόδιοι σφυρίξουν αδιάφορα.

Σ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ