Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Δεν αντέχει την αντιπολίτευση ο κ. Μέτιος κι επιτίθεται στον Χριστόδουλο...

Δεν αντέχει την αντιπολίτευση ο κ. Μέτιος κι επιτίθεται στον Χριστόδουλο Τοψίδη – Κομμουνιστή πάντως δεν τον λέει!!!!

19
0
Σ

Ο εκλεκτός του υιού Μητσοτάκη, περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, δεν μπορεί να δεχθεί την αντιπολίτευση που του ασκεί η αντιπολίτευση και κατηγορεί τον Χριστόδουλο Τοψίδη, ότι συνεργάζεται με τον κ. Κατσιμίγα τον οποίο στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ …… Πάλι καλά που δεν τον κατηγορεί “δια συνεργασίαν μετά των αναρχοκομμουνιστών ” Βέβαια ο κ. Μέτιος στη δήλωση του δεν αναφέρεται επί της ουσίας που αφορά την προστασία του περιβάλλοντος.

Το ΔΤ του περιφερειάρχη

Δήλωση Περιφερειάρχη ΑΜΘ

«Σε μια περίοδο που η χώρα μας εφαρμόζει με γρήγορους ρυθμούς τον στρατηγικό της σχεδιασμό για την απολιγνιτοποίηση της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, κάποιοι επιμένουν να θέτουν αδικαιολόγητα εμπόδια στην εθνική προσπάθεια, καθυστερώντας την πραγματοποίηση μιας σημαντικής ενεργειακής επένδυσης και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην Περιφέρειά μας.

Η νέα μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ, που ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ προτίθεται να κατασκευάσει στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, και η οποία θα χρησιμοποιεί φυσικό αέριο αντί για λιγνίτη, θα πληροί, και με τη συμβολή της Διοίκησής μας (τοποθέτηση 3 σταθμών μέτρησης ρύπων και εκπόνηση διαχειριστικού σχεδίου εκπομπών ρύπων) όλους τους περιβαλλοντικούς όρους που έχουν τεθεί ώστε να λειτουργεί με ασφάλεια για το περιβάλλον και τους κατοίκους της περιοχής.

Παρόλα αυτά, η σύμπραξη στο Περιφερειακό Συμβούλιο ανάμεσα στις παρατάξεις του κ. Τοψίδη και του κ. Κατσιμίγα, επιλέγει να κωλυσιεργεί και να θέτει εμπόδια στην πραγματοποίηση της επένδυσης. 

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, συμμετείχαν εκπρόσωποι της εταιρείας και όλα τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη των Διευθύνσεων Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης, πρόθυμοι να απαντήσουν και να λύσουν οποιαδήποτε απορία αφορούσε στην επένδυση. 

 Η ταύτιση του κ. Τοψίδη και της παράταξής του με την παράταξη που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές, σε μια σειρά σοβαρών θεμάτων, είναι δεδομένη και καθόλου συμπτωματική. 

Οι δικαιολογίες δήθεν για το καλό του τόπου, για το περιβάλλον και άλλες παρόμοιες, στις συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν πείθουν κανέναν.» 

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here