Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Γ. Χατζηθεοδώρου: Σκεπτόμενοι το πολιτικό κόστος άφησαν τον κόσμο στη Ξάνθη στην...

Γ. Χατζηθεοδώρου: Σκεπτόμενοι το πολιτικό κόστος άφησαν τον κόσμο στη Ξάνθη στην τύχη του

18
0
epa08437702 A man reacts while undergoing a swab test for COVID-19 at the Istanbul Sisli Hamidiye Etfal Training and Research Hospital, in Istanbul, Turkey, 20 May 2020 (issued 22 May 2020). President Erdogan announced a curfew in 81 Turkish cities, including Istanbul, from 23 to 26 May 2020 to curb the spread of the coronavirus disease (COVID-19) pandemic. The lockdown coincides with the festival of Eid al-Fitr, which marks the end of the Muslim fasting month of Ramadan. EPA/SEDAT SUNA
Σ

Για τo επιδημιολογικό φορτίο που υπάρχει σε ορεινές περιοχές της Ξάνθης – στις οποίες και τώρα έγιναν ελάχιστα τεστ – και για το γεγονός ότι εκεί ο κόσμος έχει αφεθεί στην τύχη του από την κυβέρνηση η οποία αναλογίζεται το πολιτικό κόστος, μίλησε Στο Κόκκινο ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου, που είναι δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξη «Πολίτες για την Ξάνθη» και αναφέρθηκε σε όσα μέτρα δεν πήρε η ΝΔ, με αποτέλεσμα τρεις μήνες μετά η απαραίτητη επίβλεψη να μην έχει γίνει και να εντοπίζονται νέα κρούσματα του κορονοϊού.

Στον Χρυσόστομο Λουκά ο κ. Χατζηθεοδώρου επισήμανε ότι σε όλη την πόλη δεν υπήρχε συντονιστικό όργανο για την ενημέρωση των κατοίκων ώστε να γνωρίζουν τι συμβαίνει. Τόνισε ότι υπήρξε «σιγή ασυρμάτου» από το νοσοκομείο  που το παρουσιάζουν ως το «Memorial» ενώ δεν είναι έτσι. Ενώ άφαντος είναι και ο περιφερειάρχης και όπως καταλαβαίνουν τους έχουν αφήσει στην τύχη τους και θυμήθηκαν πριν μια εβδομάδα να έρθουν και να κάνουν 3.200 τεστ. Στον δήμο Ξάνθης, όπως είπε έγιναν 1.500 και εντοπίστηκαν μόνο δύο κρούσματα και τα περισσότερα εντοπίστηκαν στον Δήμο Μύκης, εντούτοις ο κόσμος δεν θέλει να συμμετάσχει σε αυτά φοβούμενος και πάλι την καραντίνα.

Ο κ. Χατζηθεοδώρου επισήμανε ότι η ανασφάλεια των πολιτών είναι μεγάλη, πως χρειάζονται τα τεστ, τα οποία γίνονται με τεράστια καθυστέρηση, αλλά πρέπει να γίνονται συντονισμένα και πως στην περιοχή δεν κλήθηκε ποτέ ο Ιατρικός Σύλλογος αν και ο πιο αρμόδιος.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here