Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ Γνήσια ανταλλακτικά vs μεταχειρισμένα – Προσέξτε όπως πρέπει το αυτοκίνητό σας

Γνήσια ανταλλακτικά vs μεταχειρισμένα – Προσέξτε όπως πρέπει το αυτοκίνητό σας

Σ

Απώτερος σκοπός ενός ιδιώτη ΙΧ είναι να διατηρήσει το αυτοκίνητό του όσο γίνεται σε καλή κατάσταση με το πέρασμα του χρόνου. Για να γίνει αυτό αρκεί να γνωρίζετε ορισμένα standards που σχετίζονται με τα ανταλλακτικά του, δηλαδή όλα τα αξεσουάρ που έχει πάνω του το αυτοκίνητο.

Μηχανικά ανταλλακτικά 

Τα μηχανικά ανταλλακτικά αφορούν την περιοδική συντήρηση. Μπορεί να επιλέξει κάποιος να τοποθετήσει γνήσια με σαφώς υψηλότερο κόστος, aftermarket που θεωρούνται καλής ποιότητας και σε καλή τιμή. Στα aftermarket μπορείτε να βρείτε όλες τις κατηγορίες των τιμών από τα πολύ φθηνά μέχρι τα πιο ακριβά. Τέλος υπάρχουν και τα γνήσια μεταχειρισμένα τα οποία εάν γνωρίζετε από πού να το αγοράσετε τότε σίγουρα θα σας αποζημιώσει. 

Ενδεικτικό είναι ότι τα ανταλλακτικά της περιοδικής συντήρησης που αφορούν λάδια, φίλτρα, μπουζί μπορούν να υποστηρίξουν ακόμα και μεταχειρισμένα aftermarket προϊόντα αρκεί να είναι καλής ποιότητας.

Filippoupolitis

Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων Ford, Audi και Seat που θα βρείτε στην μεγάλη ποικιλία του e-shop είναι άριστης ποιότητας και αφορούν τόσο τα μηχανικά μέρη, τη φανοποιία, το εσωτερικό του αμαξώματος κ.α.

Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε τα: ζαντολάστιχα αλουμινίου Ford S-Max, πεταλούδα γκαζιού Audi, κινητήρα Seat Leon-Toledo-Ibiza-Cordoba, όλα γνήσια ανταλλακτικά ελαφρώς μεταχειρισμένα με τις εγγυήσεις τους. 

Πλοηγηθείτε στην μεγάλη ποικιλία και το εύρος επιλογών του Filippoupolitis για να βρείτε το ανταλλακτικό που ψάχνετε όποιο κι αν είναι το μοντέλο του αυτοκινήτου σας. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εξειδικευμένους συνεργάτες για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε, να σας ενημερώσουν για την άμεση διαθεσιμότητα, καθώς και για το αν χρειάζεται να επιβαρυνθείτε μεταφορικά. 

Τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων σας περιμένουν στο filippoupolitis.gr.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here