Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Βρώμισε πτωμαΐνη η δικογραφία Καρατζαφέρη

Βρώμισε πτωμαΐνη η δικογραφία Καρατζαφέρη

Σ

του Άρη Σπίνου

Αν λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ και η πολέμιοι των νταβατζήδων, όπως αυτοπαρουσιάζονται δεν είναι εφάμιλλοι της σαπισμένης Σαμαροπαρέας, ιδού πεδίο δόξης λαμπρό. 

 

Ομολογώ ότι η μεσημεριανή εκπομπή του εκατομμυριούχου «τελειωμένου» πολιτικού και κατ’ φαντασία  σανοπώλη Γιώργου Καρατζαφέρη, αποτελεί για την αίθουσα σύνταξης στην εφημερίδα μας μια όαση γέλιου.  Παρατηρούμε το «πινελάρισμα»  που κάνει με τις μπογιές των αγιογραφιών που χρησιμοποιούν οι ζωγράφοι αγίων  στον Αλέξη Τσίπρα,  από την ημέρα που έγινε πρωθυπουργός. Τι έλεγε προεκλογικά δεν χρειάζεται να σας το θυμίσω. «Ψηφίστε με για να εμποδίσω την αριστερά να σας πάρει τα σπίτια». Το είχε επαναλάβει πάνω από 1000 φορές.  Δεν είναι φυσικά τυχαίο το «σπατουλάρισμα»  που κάνει ο μπάρμπα- Γιώργης στην νέα κυβέρνηση.

Είναι γνωστό ότι ο ίδιος ακολουθεί το δόγμα, που λέει ότι για να πάρεις πρέπει να δώσεις. Αυτός βέβαια πρώτα έπαιρνε και ξαναέπαιρνε και μετά σκεφτόταν αν θα δώσει. Είναι αυτονόητο φυσικά ότι ο καθένας καταλαβαίνει ότι ο περιστεροκέφαλος έχει σοβαρές εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη και νομίζει  πως αν σαλιαρίζει με ευχολόγια μπορεί … κάτι να γίνει!  Η αλήθεια είναι ότι πριν από 2 μήνες η δικογραφία Καρατζαφέρη βρισκόταν στον αφρό των προτεραιοτήτων της εισαγγελίας. Περιέργως τώρα, η αλήθεια είναι ότι  κάπου έχει παραπέσει.

Το μόνο βέβαιο για το οποίο δεν έχω καμιά  αμφιβολία είναι ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας που την χειρίζεται δεν «χαρίζει κάστανα».  Οφείλω όμως να επισημάνω ως προβληματισμό  πως ένας φίλος μου γνώστης της υπόθεσης μου είπε. «Μην περιμένεις σύντομα εξέλιξη για αυτήν την ιστορία». Λέτε να έχει δίκαιο; Ο Καρατζαφέρης έχει όμως και μια άλλη «σοβαρή περιπέτεια» με τον ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό που διαθέτει το ανύπαρκτο κόμμα του.

Η πανελλήνια άδεια που έχει πάρει, εκδόθηκε, σύμφωνα με τον νόμο που όριζε ότι την δικαιούται επ’ ονόματι του κόμματος επειδή είχε κοινοβουλευτική συμμετοχή. Τώρα όμως δεν έχει όχι βουλευτή στο κοινοβούλιο αλλά ούτε αφίσα στην κολόνα. Συνεπώς η πανελλήνια άδεια, όπως μου είπε μέλος του ΕΣΡ  ανακαλείται … χτες το πρωί. Αν λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ και η πολέμιοι των νταβατζήδων, όπως αυτοπαρουσιάζονται δεν είναι εφάμιλλοι της σαπισμένης Σαμαροπαρέας, ιδού πεδίο δόξης λαμπρό.  Όλα τα άλλα είναι λόγια για ιθαγενείς.

http://akropolipress.gr/

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here