Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Από τη Λίμα του Περού στη Νέα Ορεστιάδα ο Δημήτρης Παρούσης, ο...

Από τη Λίμα του Περού στη Νέα Ορεστιάδα ο Δημήτρης Παρούσης, ο godimitris που ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, σε έναν κομβικό σταθμό της ζωής του

Σ

Από τη Λίμα, πρωτεύουσα του Περού, όπου είναι εγκατεστημένος τα τελευταία χρόνια ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Δημήτρης Παρούσης, μετά από αλλεπάλληλα ταξίδια σε διάφορες χώρες του κόσμου για να ανακαλύψει τους Έλληνες της διασποράς και μαρτυρίες της ελληνικής παρουσίας, δραστηριοποιούμενος με επιτυχία στο χώρο του αθλητικού τύπου. Τώρα, βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι, σε έναν κομβικό σταθμό της ζωής του και θα πρέπει να αποφασίσει για τα μελλοντικά σχέδιά του. Όποια κι αν είναι η απόφασή του, όλα πλέον στη ζωή του είναι διαφορετικά και κυρίως πολύχρωμα, φορτωμένος με μοναδικές εμπειρίες ζωής, που μπορείς να αποκτήσεις ερχόμενος σε επικοινωνία με άλλους ανθρώπους και πολιτισμούς.

Τον συναντήσαμε πριν λίγες μέρες κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για το ΕΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ μαζί με την φίλη του Στεφανία Ξυδιά, που ως απόγονος του μεγάλου ιατροφιλόσοφου μαζί με την αδελφή της Άννα, έδωσε το παρών της στο αφιερωματικό τριήμερο,23-25 Σεπτεμβρίου 2017, σε Νέα Ορεστιάδα και Νέα Βύσσα . Τα ταξίδια είναι βέβαιο ότι δεν θα τα σταματήσει, γιατί είναι μέρος της ζωής και της ταυτότητάς του. Μια επιστροφή, λοιπόν, που θα είναι ταυτόχρονα και μι καινούργια αρχή για τον Δημήτρη Παρούση!

Παπαθανάκης Σταύρος

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here