Αρχική WEB TV Απόψε στις 22:00 Ζωντανά στα “ΦΑΡΟπολιτικά” ο πρώην υπουργός Γιάννης Μουζάλας

Απόψε στις 22:00 Ζωντανά στα “ΦΑΡΟπολιτικά” ο πρώην υπουργός Γιάννης Μουζάλας

Σ

Ο πρώην υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας απόψε στις 22:00 στα “ΦΑΡΟπολιτικά” .

Ο Γιάννης Μουζάλας είναι μαιευτήρας και χειρουργός-γυναικολόγος. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Τελείωσε την Ιατρική Σχολή Αθηνών και μετά μετεκπαιδεύτηκε στο Μιλάνο (Laser) και στο Λονδίνο (φυσιολογικός τοκετός).

Έχει εργαστεί στα νοσοκομεία Τζάνειο, Άγιος Σάββας, Έλενα (λαπαρο/ση). Στο Λονδίνο συνεργάστηκε με τον Michel Obent και τον Gordon στο Queen Elisabeth-Saint John Clinic.

Το 1999 έκανε τον πρώτο στην Ελλάδα τοκετό στο νερό. Υπερασπίζεται επιστημονικά και πρακτικά τον φυσικό τοκετό. Βοήθησε να δημιουργηθούν στα μαιευτήρια αίθουσες φυσικού τοκετού με δυνατότητα χρήσης νερού και «τοκετού σαν στο σπίτι».

Ο κ. Μουζάλας έχει εργαστεί σε κοινωνικά κινήματα και όντας ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Γιατρών του Κόσμου, έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 25 αποστολές στην Ασία και την Αφρική και είναι άριστος γνώστης των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες στην χώρα μας. Ήταν υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής από το Νοέμβρη του 2016 μέχρι το Νοέμβρη του 2018

Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο Σπύρος Δέδογλου στη συζήτηση συμμετέχει ο δημοσιογράφος Νίκος Σερβετάς

Τεχνική υποστήριξη Πάνος Θρακιώτης

Φυσικά μπορείτε να κάνετε σχόλια ή ερωτήσεις δια μέσω facebook ή youtube από όπου παρακολουθείτε τη ζωντανή ροή και εμείς θα τα μεταφέρουμε στο στούντιο για να απαντήσουν οι προσκεκλημένοι.

Συντονιστείτε στις σελίδες μας στο facebook https://www.facebook.com/faros24 και https://www.facebook.com/tvthrakiotis.gr 

όπως και στο κανάλι μας στο youtube https://www.youtube.com/channel/UC89lUFf9aWpOegh1Er6G1Cg?view_as=subscriber

Powered by Restream.io


Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here