Αρχική LIFESTYLE Αποχωρεί ο Μιχάλης Κουινέλης απο το “The Voice”!!!

Αποχωρεί ο Μιχάλης Κουινέλης απο το “The Voice”!!!

Σ

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξουν διαφοροποιήσεις όσον αφορά στη σύνθεση των coaches και μάλιστα είχε αναφέρει ότι ο Μιχάλης Κουινέλης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το σόου μετά τον μεγάλο τελικό.

Ο Stavento έχει εκμυστηρευθεί ότι εξαιτίας των πολλών γυρισμάτων δεν έχει χρόνο να δημιουργήσει. “Τα τραγούδια μου τα γράφω μόνος μου και αν δεν τα γράψω, δεν θα το κάνει κάποιος άλλος για μένα”, είχε πει στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Δεν είναι όμως μόνο ο Μιχάλης, του οποίου η παραμονή στο σόου για τρίτη χρονιά είναι αμφίβολη. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί παρόμοια σενάρια για τη Μελίνα Ασλανίδου και για τον Αντώνη Ρέμο. Γι’ αυτό και στον ΑΝΤ1, αν και επιθυμία των ανθρώπων του είναι να συνεχίσει ως έχει η ομάδα, θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα όνομα που “παίζει” είναι αυτό του Γιάννη Κότσιρα. Μάλιστα υπήρξε προσέγγιση πριν κλείσει η τετράδα των coaches για το πρώτο σόου, αλλά τότε η συνεργασία δεν ευδοκίμησε. Βέβαια τώρα και με δεδομένη την επιτυχία του “The Voice”, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν αφού πρώτα οι τέσσερις “προπονητές” πάρουν τις αποφάσεις τους.

http://tv.tothemaonline.com/

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here