Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Αποκλειστικό: Ο κύβος ερρίφθη ….οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο

Αποκλειστικό: Ο κύβος ερρίφθη ….οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο

837
1
Σ

Μεγάλη σημασία φαίνεται πως δίνει πλέον στην τοπική αυτοδιοίκηση ο ΣΥΡΙΖΑ για αυτό αποφάσισε να ρίξει στη μάχη  των εκλογών και τους τρεις βουλευτές..

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες , είναι απόφαση του ίδιου του Τσίπρα, οποίος θα δώσει μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη της περιοχής, για αυτό θέλει δημάρχους στελέχη  πρώτης γραμμής, ώστε η κυβέρνηση να έχει την επιθυμητή συνεργασία για την εκτέλεση του προγράμματος της .

Έτσι στην Ορεστιάδα η Νατάσα Γκαρά ήδη ετοιμάζεται να τεθεί αντίπαλος του Βασίλη Μαυρίδη με τον οποίο διατηρεί και φιλικές σχέσεις .

Στο Διδυμότειχο ο Γιώργος Καϊσας , αν και είχε κάποιες αντιρρήσεις αποδέχθηκε τελικά να αναλάβει το βάρος της αυτοδιοίκησης στον ιστορικό δήμο .Στο Σουφλί, την πόλη του Μεταξιού  που η κυβέρνηση θέλει να αναπτύξει  αναλαμβάνει ο Μίμης Ρίζος ο οποίος γνωρίζει καλά  την περιοχή .

Στην Αλεξανδρούπολη δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα ακόμη , με τις επιλογές να είναι περισσότερες από μία , με αυτήν όμως στο πρόσωπο του Κώστα Κυριαλάνη, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής και είναι στην διαδικασία συνταξιοδότησης από τον δήμο όπου είναι υπάλληλος,  να κερδίζει πόντους .

Είναι θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων δημάρχων από το κόμμα που ίσως γίνει αμέσως μετά το Πάσχα

Ουδεμίαν διάψευση δεχόμεθα ……

Σ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τελικά τα περί Γκαρά σαν αντίπαλος Μαυρίδη Β., ήταν πρωτ/κο ψέμα;… Σύντροφοι;;;!…
    Τί γίνεται;… Μεγάλη σιωπή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here