Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΝ.ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ:ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ & ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ!

ΑΝ.ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ:ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ & ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ!

Σ

ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!

ΣΥΝΟΨΗ (1’ 50’’) ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΠΙ Σ/Ν ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ-ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Στη χθεσινή του (26/11) τοποθέτηση επί του Σ/Ν του Υπουργείου Υποδομών-Μεταφορών, το οποίο αποκαθιστά την αδιαφορία & την ολιγωρία των απελθόντων στον τομέα των αερομεταφορών και της αεροναυτιλίας, ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Α.Δημοσχάκης, ανέδειξε & τα μείζονα ζητήματα του Αερολιμένα Αλεξ/πολης και υπογράμμισε την χρησιμότητα των υδατοδρομίων για την περιοχή της Θράκης!

Ειδικότερα ανέφερε τα εξής : 

  • Με την παρούσα νομοθετική ρύθμιση, η χώρα συμβαδίζει πλέον με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα, όπως οφείλει, στον τομέα της Πολιτικής Αεροπορίας.
  • Υπογράμμισε ότι η αναβάθμιση των υποδομών, καθώς και η στελεχιακή ”στελέχωση” του Αερολιμένα Αλεξ/πολης θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και ασφάλεια της περιοχής…προλαβαίνοντας το ”μέλλον”!
  • Ο λιμένας Αλεξ/πολης λαμβάνει πλέον αναβαθμισμένο γεωστρατηγικό ρόλο ενώ θεωρείται πιθανή η εγκατάσταση εναέριων μέσων της Ε.Α., του FRONTEX καθώς και της Αεροπορίας Στρατού ΓΕΣ στον τοπικό αερολιμένα.
  • Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο Έβρος και το Β/Α Αιγαίο συνιστούν ιδανικό πεδίο ανάπτυξης υδάτινων δρόμων, επιφέροντας πολλαπλά οφέλη για την περιοχή. 
  • Η δημιουργία υδατοδρομίου στη Νήσο της Σαμοθράκης, συνδυαστικά με την ολοκλήρωση της ελικοπτερικής βάσης θα διασφαλίσουν πολυποίκιλες μεταφορικές συνδέσεις στη Σαμοθράκη.

Μπορείτε να ακούσετε την Σύνοψη (1’ 50’’) της ομιλίας εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=Oom6EJOw6ME 

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here